2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@karagergedan ocak sonu açıklanır bence..
-
Eeee bu TMSF'ye noldu geçen 2 haftada açıklayan kurum?
-
@karagergedan hocam benim askerliğim 2020 eylule kadar tecilli. Ustune 1 sene daha hastaligimdan ötürü tecil hakkım var. Kazanirsam beni askere mi yolluyorlar ise baslamadan? Devleti kazaninca önce askerligi mi yaptiriyor?
-
@sui-generus mazide kaldı öyle hızlı açıklamalar...
-
Bir mucize olsa mesela bugun aciklansa guzel haberler alsak..
-
Kurumu arayan oldu mu acaba ne zaman açıklanabileceğine dair bilgi alabilen var mı?
-
Dün görüştüm herhangi bir gelişme yokmuş onlarda bekliyorlarmış sonuçları bugün Boğaziçi üniversitesini aradım sınav birimindeki yetkili kişi rahatsızmış yokmuş oradanda herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
Planlamamdaki bir haftayı yedik gibi duruyor her sene gittikçe daha kötü performans sergiliyor kurumlar,üniversiteler enteresan hakkaten -
@karagergedan bilgilendirme için teşekkür ederim biraz daha beklemede kalacağız anlaşılan
-
Spk gibi bu da 2 ayi bulacak anlaşilan..
-
Boğaziçinin kendini beğenmiş hocaları 2 aydan aşağı okumaz
-
Bugün de bir gelisme yok gibi
-
@piazza, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bugün de bir gelisme yok gibi
Ben ogleddn sonra aradim kurumu, her an açıklanabilir siteyi takip edin dediler.
-
@ynsss klasik geçiştirme gibi geldi
-
Tmsf ile görüştüm herhangi bir gelişme yokmuş.Bir hafta içerideyiz kesinleşti bu.
Boğaziçi üniversitesinde ise yine aynı şey söylendi sınav ile ilgilenen Hatice Hanım bu hafta raporluymuş pazartesi ulaşıp net bilgi alabileceğimizi söylediler.
Numara verdiler merak eden pazartesi arayabilir.
0212 359 4740 buradan yönlendireceklermiş ilgili birime. -
Yine pazartesi yeni umutlar
-
Öğrendiklerimi aktarayım.
Boğaziçi okumaları bitirip geçen hafta perşembe ya da cuma sonuçları Tmsfye göndermiş. Konuşmamızdan anladığım adayların direk ders ders sonuçlarını göndermişler baraj hususu şuan Tmsfnin tekelinde olacak.
Muhasebe için bir itiraz dilekçesi verilmiş üniversiteye, kuruma açıklamasını yapmışlar herhangi bir yanlışlık olmadığını söylemişler.(!) Muhasebe için adayların genel durumunu sordum onu açıklamam doğru olmaz dedi.Gayet ilgilendi hanımefendi teşekkür ederim en azından soru işareti bırakmadı.
Tmsf ise bu haftayı işaret etti.Siteyi takipte kalın dediler.Tmsf çalışmasını en geç iki hafta bitirecektir ki bu haftadan daha ümitliyim yıl bitmeden açıklarlar mülakat adaylarını yeni yıla ümitli girmek güzel olur hayırlısı olsun şimdiden hepimize. -
Eyvallah kardeş
-
@karagergedan hocam süpersin...
-
@karagergedan 2008 alımında denetçilerde 3 kişi yazılıyı geçmiş. Baraj değişimi, Çan vs yapmamışlar. Böyle birşey yapacaklarını sanmam.
-
@piko Hocam o yıldan bu yıla iki tane ekonomik kriz bir darbe yaşadık şartlar çok değişti şuan kurumun şiddetli personele ihtiyacı var.829 kayyım olunan şirketleri var, aktifi gittikçe büyüyor.Esneklik tanımazlarsa mecburen seneye de ilana çıkarlar üç yıl üstüste ilana çıkmış olurlar.Denetçilikte sayı düşük orayı tam öngöremiyorum ama uzmanlıkta esneklik yapılmazsa mülakat kontenjanı zor dolacaktır.
Beni en çok sevindiren gelişme muhasebe üzerine kurumdan bir itiraz dilekçesinin üniversiteye gitmiş olması sınavda bir sıkıntının yaşandığını biliyorlar ona göre esnek davranacakları ümidi oluştu umarım gerçekleşir bu durum.