2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@keynes5 900 karı verilen özsermayeyi ekledim üstüne 3100 kadar daha Geçmiş yıl karı ekledim diye hatırlıyorum
-
Genel Kültürü hatırladığımız kadarıyla toparlamaya çalışalım dostlar.
-
@karagergedan arkadaşlar muhasebedeki bilanço mizan sorusunda önce gelir tablosunu düzenleyerek kârı o kârı da 590 a alınca bilanço farkı çıkmıyordu zaten bnm tam oldu
-
Tazminat
Dünya Kupası - Katar
Ph7
G20
Sessiz gemi
Graham
Kuğu Gölü
Karadeniz örgüt- Yunanistan
Hazargölü- Gürcistan
Afife Jale
Kilitbahir Çanakkale
Yıldırım Beyazıd
Kuran-ı Kerim - Hz.Ebubekir
Nasdaq- Abd
İbrahim Çolak-Halka -
@zz muhasebede bir sorunun alt şıkkında Dupont analizi de vardı.
-
Arkadaşlar Tmsf'ye muhasebeyle ilgili mail atsak hepimiz.Son soruyu çoğumuz yapamadı.Bilanço da denklik çıkmıyordu.60'ın üstüne çıkamayabiliriz.Belki bir etkimiz olur.
-
@cemresaygin boyle bir durumda muhasebe barajı veya genel baraj esnetilebilir ancak 4. Soru ile ilgili bisey diyemeyiz. Yapanların 30 puanını etkiler çünkü.
-
Muhasebe soruları çok özensiz hazırlanmış nasıl puan verecekler çok merak ediyorum. Ayrıca soruların puanları belli ancak şıkların kaçar puan olduğu belli değil her şık eşit puan olmayabilir.
-
Arkadaşlar muhasebe 4. Soru da ticari alacak devir hızını ticari borç devir hızını stok devir hızısını hem 2017 hem 2018 e göre iki seneyi hesapladım. Sadece nakit çevrim döngü formülü nü bilmiyordum o yüzden onu hesaplayamadım soru 30 puan hiç puan vermez ler mi şimdi buna acaba
-
Trump sorusuna ne yazdiniz sarı kafa heryerde
-
@ankara0648 Ben de sizin gibi yaptım yalnızca ticari borç devir hızını hesaplamadım. Umarım puan verirler
-
IS LM sorusunda 5 alt soru vardı.
ikisinde vergi ORANlarının artmasına karşı MB faizleri diğerinde hasılayı sabit tutmak istiyorsa ne yapmalıdırişekillle gösteriniz diyordu.Burda IS yi yatıklaştırıp sola mı kaydırdınız,sadece sola mı kaydırdınız. -
@piko sadece sola kaydırdım ben
-
Muhasebede hangi soru kaçar puandı hatırlayan var mi? Nakit döngüsü 30 puan, 3 tanım 15 puan.Digerleri nasıldı?
-
@cemresaygin 3 kayıt 15 puan, bilanço gelir tablosu oluşturma-likidite oranları olan soru 40 puan
-
Arkadaşlar biraz inceledim de Karadeniz ekonomik iş birliği örgütüne Yunanistan dahil gözüküyor bende onu yaptım ama. Yanlış olabilir diğer şıkları hatırlıyor musunuz
-
@ankara0648 kurucu üye olmayanı soruyordu zaten. yunanistan üye fakat kurucu üye değil.
-
@Rögaritma teşekkür ederim
-
@enjoythesilence
Bilanço gelir tablosu 20puan
Likidite oranlari 10 puan
Dupont analizi 10 puan şeklinde miydi orasıda acaba? -
@cemresaygin bilanço gelir tablosu-15 puan
Likidite oranları 15 puan
DUpont Analizi 10 puan şeklindeydi
İlk üç tanım 15 puan
Taşıtlarla ilgili üç öncülük soru 15 puan