2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mulkiyelii teşekkürler.Puanlamaya göre muhasebeden kaldığımı düşünüyorum.Sizlere basarılar arkadaşlar
-
@cemresaygin rica ederim. Zaten muhasebe sorularında barajı geçeni tebrik etmek lazım. Başarılar herkese.
-
Muhasebede esnek okumazlarsa 60 adayin bile çağırilma durumu olmayabilir. Bakacağız artık.
-
Muhasebede nakit çevirme hızı sorusunda ticari borç devir hızı için tabloda dönem net karı,stmm, bir de alakali mi bilmiyorum kredili satislar vardi. Ticari borç devir hizi=net satislar/ortalama ticari borçlar. Net satislari bulmak icin dönem net karı ve stmmyi toplayip net satışları buldum. Acaba dönem net kari+kredili satislar+stmm seklinde mi olacakti net satislari bulmak? Siz nasil yaptiniz arkadaslar?
-
@Marcuspowa Ben de net satışları bulmak için brüt satışlardan kredili satışları çıkarmıştım ama direkt brüt satışların net satışlar şeklinde alınması gerekiyormuş satıştan iade falan vermediği için
-
@justlawyer hocam tmsf fon avukatlığı kaçla kapattı acaba bir bilginiz var mı? Veya başka bilgisi olan var mı aramızda? Gelecek alımlar için bize de fikir olsun.
-
@zz neresinden bakilsa elimizde kaliyor sinav... benim dedigim de mantikli aslinda. Net satislar stmm+brüt kar ile de bulunur.
-
@Simurgx 78lere kadar düştüğünü biliyorum hatta daha düşük olabilir
-
@justlawyer anladım hocam teşekkür ederim. Gelmez diye başvurmamıştım oysa ki geliyormuş 1 miktar üzdü..
-
Sonuçlar ne zaman açıklanacak geçen yıl ne zaman açıklanmıştı bilen var mı?
-
@sui-generus geçen yıl bir ay sonra açıklanmış
-
@Mülkiye_17 okadar bekletmişler mi bende sanıyorum bugün yarın açıklanır hey gidi hey 300 kişinin kağıdını okumak çok mu zor acaba
-
@sui-generus hocam sanırım geçen yıl üniversitenin vize ya da final dönemine denk geldiği için o kadar uzamış yoksa yönetmelikte 9 gün yazıyormuş galiba. Yakın zamanda açıklanır umarım
-
@Mülkiye_17 yanlış hatırlıyormuşum yönetmelikte yazan değil de geçen senelerde 9 günde açıklandığı da olmuş aklımda o kalmış.
-
Bunun da 2 aydan önce açıklanacağını düşünmüyorum. Ocak sonu gibi ancak açıklarlar. Bıktık artık sınav sonucu mülakat sonucu beklemekten....
-
Geçen seneki süreç ile kıyas şeklinde tahmini planlamam şu şekilde umarım tutturabiliriz:
16-22 Aralık haftası sınav sonucu açıklama,
20-26 Ocak haftası mülakatlar,
27-31 Ocak haftaiçi günlerinde mülakat sonucu
Şubatın ilk haftası askere gidiş
Askerlik sürecinde gvs,görev yeri belli olması(5 aya yakın sürmüş)
Ağustos mesleğe başlama
Böyle bir hayali planım var inşallah gerçekleşir ilk domino taşı sınavın olumlu açıklanması sonrasında gittikçe büyüyen taşları yıka yıka devam ederiz inşallah -
@karagergedan ne güzel hayaller bee keşke böyle olsa senle aynı devre bile oluruz belki
-
tmsf 2 yılda bir mi ilana çıkıyor arkadaşlar?
-
@Blueberry geçen yıl da alıma çıkmıştı hocam. Daha önceki yıllar için kurumun internet sitesindeki duyurularına bakmanızı öneririm.
-
@Simurgx sağolun hocam