2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kazanamayanlar için sonuçlarımızı da mail atsalar da keşke nerden elendik görseydik....
-
Dostlar güvenlik formu olsun,süreç için olsun daha sağlıklı haberleşebilmek adına fuy için grup oluşturdum katılmak isteyen özelden yazsın bağlantı adresini paylaşayım.Buraya yazmak forum kuralları için doğru olmaz.
Forumu yine süreç hakkında bilgisiz bırakmayız gelecek senelerdeki adaylar içinde bilgi akışı sağlanır. -
Güvenlik soruşturması kalkmadi mi ya
-
Fon avukatligi icin mail gelen var mi ?
-
Askerlik durumunda tecilli diye seçenek yok
-
Askerlik durumunda tecil seçeneği yok. Formu bilgisayardan mı dolduracağız yoksa tükenmez kalemle mi?
-
@Marcuspowa bilgisayardan.Sadece tecilli yazsan olur.
-
@piko tecilli kısmını başlama tarihine mi yazcam? Tecil tarihini yazmam gerekiyor mu? Universite giris tarihini nereden ogrenebilirim? Fotograf muhur imza yazan yere sadece foto mu yapistirilacak? Aile bilgilerinde adres bilgileri çok kucuk yer birakilmis. Hocam sorulari buradan yazdim. Baskasinin aklina takilirsa gorsun diye.
-
@Marcuspowa transkriptine bakablirsin orda yazar üni giriş tarihi
-
@jeanpaulsartre transkript ve gecici mezuniyet belgemi diplomami almak icin gittigimde teslim aldilar. Yarin ogrenci islerini arayayim bir.
-
@Marcuspowa hocam ÖSYM aisye öğrenim bilgileri kısmında giriş ve mezuniyet tarihi yazıyor
-
@Shadowmoon hocam çok sağ olun
-
Arkadaslar hakkimda küçük bir icra davasi var e devlette gozuken. Halen devam eden ceza davasi var diye mi isaretlemem lazim? Icra davalari guvenlik sorusturmasini etkiliyor mu?
-
@Marcuspowa icra davasi bir ceza davasi degildir. Sadece icra davasi varsa hakkimda devam eden ceza davasi yoktur deyin
-
@Bahriye-Nazırı sadece icra davasi var hocam. Zaten takibi yapilmayacak bir dava. Ama edevlette gozukuyor ondan sordum. Sağ olun
-
Arkadaşlar askerliginiz tecilli ise askerlikle ilgili kismi bos birakiyorsunuz arayip sordum.
-
Güvenlik formunun ve dilekçenin yarın son günü dostlar unutanlar için hatırlatayım.
Bugün teslim için kuruma gittim. Muhaberat servisi teslim alındığına dair bir belge veriyor.Detaylı kontrolünü yapmadılar ama imza fotoğrafa bakıp tamam denildi.İK ile görüştüm form ile alakalı olumsuz bir durumda sizlere geri dönüş yaparız denildi.Kargo ile gönderenler evraklarıyla alakalı son durumu mutlaka yarın soruştursunlar.İletişimi kuvvetli kurumun geri dönüş sağlanıyor hemen.
Mülakat tarihiyle alakalı net bilgi yok.Anladığım kadarıyla geçen seneden farklı olarak önce gvs süreci tamamlanacak sonra mülakata çağırıcaklar.Biraz bekleyeceğiz anlaşılan mülakat gününü bu vesileyle de tekrar kazanan herkesi tebrik ediyorum. -
@karagergedan ben sali gunu istanbul icinden ptt kargoyla postaladim ama yogunluktan bugün de ulastiramadilar. Yarin da sinav icin baska ilde olacagim. Tmsfyi aradim sizle alakali bir durum olmadigindan sıkıntı yapmayız dediler. Eğer yarin gitmezse arayip,pazartesi elden yeni form dilekçe yazip teslim edeceğim artik. Yapacak bir sey yok.
-
@Marcuspowa Pttnin İstanbul dağıtım merkezinde bir sıkıntı var yalan olmasın haklarına da girmeyeyim iş yavaşlatma eylemi yapıyor olabilirler ya da yıl sonu yoğunluğudur kestirmek güç ama birkaç haftadır var bu sorun.
Mümkün oldukça özel kargo kullanmaya çalışın bu dönem.Bahsettiğin gibi kurum sorun çıkarmak üzerine gitmiyor çözümcül yaklaşıyorlar ilgileniyorlar. -
@karagergedan rezillik hocam diyecek bir sey yok. Bir daha da ptt ile ugrasmam zaten. Bu nedir ya? Istanbul icinden 2 gundur bir kargo gidemiyor. Neyse ki kurum anlayisli.