9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@miadayy tebrik ederim öyleyse umarım mülakatta vicdanınızın 10 katı karşılığını alırsınız.Görüşmek dileğiyle
-
@kaymakam Emeğimin karşılığını alacağıma inanıyorum. İnşallah siz de alırsınız. Sonunda İYİLER MUTLAKA KAZANIR.
-
@miadayy mulakata kalacağına eminsin ve sınavın açıklanmasına 3 gün kala burada halen soru iptal muhabbeti yapıyorsun öyle mi? Kim birbiriyle tartışsa ya 80 neti oluyor yada mülakata kesin kalıyor. Kesin kalacağım diyenlerin hicbirisi şu an burda değil. Hakimlik sinavina hazırlanıyor çoğu
-
@teta tamam
-
@miadayy yapmayın lütfen bu kadar açık ve bariz bir sorunun (kop) iptal edilmemesi için hiç bir sebep yok ortada
-
@kollos
iptal edilmeyecek demiyorum sadece izlenimlerime dayanarak amirimin verdiği haber ve kurumlardan gelen bilgiler bir de hocaların son ana kadar kesin deyip son anda temkinli tavrı bende iptal olmayacağı yönünde bir izlenim uyandırdı. Mahkeme kararıyla olur mu olur. Bu benim görüşüm dostlar benim dediğim çıkacak diye bir şey yok. Özgürce ifade ediyorum. -
Tek yargıç sorusu, ağrı sorusu, türkçe sorusu buralardan da iptal gelebilir veya davalık olabilir bunlar da ihtimal dahilinde.
-
@miadayy tabiki ifadelerinizde özgürsünüz saygı duyarım ama ösymdeki soru hazırlayan hocaları geçtim kop sorusunun yanlış olduğunu normal bir lise öğrencisine 2 dakikada kanıtlamak ve ikna etmek zor olmasa gerek mantıklı düşünelim
-
@kollos çok haklısınız ama bugün forumda paylaşılan idari yargıda iptal edilmeyen soruyu görünce her şeye hazırlıklı olmak gerek ösymnin sağı solu belli olmaz
-
@kollos kop iptali beklerken enteresan bir iptal veya iptallerde gelebilir hiç iptalde gelmeyebilir. O yüzden herkesin tansiyonu yüksek
-
@miadayy doğru kestiremiyoruz ama onlarda sizin bizim gibi insanlar inşallah göz göre göre siyağa beyaz demezler gibime geliyor
-
@kollos inşallah. Adaletli olan neyse o olsun. Tek dileğim bu.
-
@miadayy amin cümlemiz için
-
Tek yargıç ve türkçe sorusu doğru arkadaşlar. Bu soruları doğru yapan arkadaşların içi ferah olsun. Hocaları takip etmeyen arkadaşlar var belliki. Forumda yanlış bilgi pahasına kendi temennilerinden öteye gidemiyorlar. Rasyonellikten de oldukça uzaklar. Kop ve monopol sorusu dışında hiçbir soruya hocanın iptal olacak dediğini duymadım. O kadar araştırmama rağmen
-
@teta her hocanın dediği doğru olacak diye bir durum yok. Sınava giren bir iktisat hocası çarpan sorusuna ısrarla 4 kat dedi ne oldu dediği olmadı. O yüzden her hocanın dediğine de güvenmemek lazım. Sonuçta piyasadaki hocaların çoğu sınava girdi herkes biliyor kimler olduğunu. Tek yargıç içinde türkçe içinde ciddi şekilde itirazlar var. Kop ve Monopole odaklandı herkes ama diğer itirazlarda inceleniyor. Garanti bakılmamalı her şeye.
-
@kaymakam canim kardesim ne alakasi var salladigin soru tutunca aman ya haksızlık oldu bu benim kazanmamam gerekirdi mi diyeceksin
-
İdari hakimlikte dava ile iptal edilen sorudan sonra mülakata girenlerden atanan oldu mu ?
-
@miadayy sınava giren iktisat hocasını tanımıyorum, tanımadığım için o hocayı bana referans vermeyin lütfen . Ayrıca 4 kat diyorsa o soruya hocalığını bir sorgulasın zaten. Soru çok açıktı çünkü. Elalem tek yargıç sorusuna itiraz ediyor o yüzden ihtimal dahilindedir den biraz öteye gidip zahmet edip bir araştırsanız emin olun burada bu tartışmayı yapmayacağız.
-
@teta
Malum hoca sınav sonrası youtube'a video yükledi sorular açıklanınca (yanlışları ortaya çıkınca) videoyu kaldırdı. Her neyse sonuç olarak 7 tane itiraz edilen soru var ve 4 tanesiyle ilgili ciddi itirazlar var. Buradan birbirimizi kırarak bir yere varamayız. Kop ve monopol beklerken başka yerden de iptal gelirse hazırlıklı olalım. Belki de hiç iptal yok. Mahkeme kararıyla iptal olacak sorular.
Ayrıca en baştan beri yiğit hoca, kutluay hoca gibi hocaları takip ediyorum. İtiraz edilen soru sayısı fazla bunu görmüş olmalısınız. Sınav açıklanınca şok olmayız inşallah. -
@teta, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Tek yargıç ve türkçe sorusu doğru arkadaşlar. Bu soruları doğru yapan arkadaşların içi ferah olsun. Hocaları takip etmeyen arkadaşlar var belliki. Forumda yanlış bilgi pahasına kendi temennilerinden öteye gidemiyorlar. Rasyonellikten de oldukça uzaklar. Kop ve monopol sorusu dışında hiçbir soruya hocanın iptal olacak dediğini duymadım. O kadar araştırmama rağmen
Türkçe sorusu sorunlu. 10'un üzerinde birkaçı da dersane öğremeni olan Türkçe hocasına teker teker sordum,hepsi soru sorunlu burada öznel olmakla beraber çıkarım var dediler. ("Türkiye'deki insanların bu bilgi ve eserlerden habersiz oluşu oldukça üzücüdür.")
ki soruya itiraz da edildi zaten.
iyi bir araştırma yapmamışsınız ne yazık ki!