9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@hasi-moto son zamanların tartışılan kurumu ÖSYM işi yargıya bırakmayacaktır düşüncesindeyim bende.
-
monopol
oznellik sorusu
iptal olacaktir. -
@gargulu19 kop ?
-
@kaymakam hem oyle hem de 67.5x1.03=69.5 yapıyor 3 soru iptali durumunda hem 69.5 sağlanıyor hem de kontenjanin dolmadigi acikca belli oluyor.Zaten twitter'da kutluay hoca ortalamalar baya düşük demişti bu ifadelerin hepsi birbirini destekliyor
-
@teta, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@k-k hocam iyi araştırma yapıp yapmadığımın ölçüsünü ösym 4 aralıkta koyar. Ayrıca o soruda çıkarım yok. Türkiye'de insanların bilgi ve eserlerden habersiz oluşu bir çıkarım değil bilgidir. Çıkarım nesnel sonuçlardan oznel yorumlar çıkarmak demektir ve burada nesnel bir bilgi vermiştir, en sonundaki üzücü olma ifadesi de olaydan bağımsız kişinin kendi duygusunu yansıtan bir ifadedir.
:)))
soruda çıkarım olduğunu yazdınız şu an -
@hasi-moto Kutluay hocayı tanımıyorum ben şahsen açıklamaların @amirim ile örütüşüp örtüşmediğini bakıyorum.Örütüşüyorsa doğrudur
-
@öktem_ilteriş hocam bakanlıktan alacağın belgeler de olacak o yüzden şimdiden hazırlaman biraz zor görünüyor.Askerde kazandığına dair ve evrakların teslim tarihi duyurusunu dilekçe ile bölük komutanına bildirirsen 2 gün izin verirler teslim eder dönersin(Ankara dışı için Ankara’da ise askerliğin 1 gün yeter) Ancak askerliğin 2 gün uzar herkes cuma tezkeresini alır sen Pazartesi sabah çıkarsın
-
@k-k hocam şaka mı yapıyorsunuz:D sondaki duygu bildiren ifadenin nesnel olayla ne ilgisi var? Kendinizce açık mı yakaladiginizi zannediyorsunuz?
-
@kaymakam Hocam ilgin, tatmin edici cevabın için çok teşekkür ediyorum.
-
@teta bu soru iptal olacak eminim.kop olmaz bu olur iptal.
-
@gargulu19 iptal degil bende bundan eminim. Iptal olmayacak. Görürüz.
-
@hasi-moto
Aynen bunlar bence bunlar en yüksek ihtimalliler -
@öktem_ilteriş www. memurlar. net/ haber/778977/kaymakamlik-sinavini-kazanan-adaylardan-istenecek-belgeler.html
Burada geçen yıl istenen belgeler yazıyor. Bende yarın teslim olacağım bu belgeleri hazırladım. Sınav heyecanından askerlik ikinci planda kaldı. Keşke yarın sabah açıklansa da rahat rahat gitsem askere. Burada yazılan belgelerden başkaca belgeler de istenirse artık ya izin alıp geleceğiz yada başka bir çözüm yoluna bakacağız. Herkes için hayırlısı olur inşallah. -
@k-k @gargulu19 "Türkiye'de insanların bilgi ve eserlerden habersiz oluşu oldukça üzücüdür "
Abi şaka mı yapiyorsunuz bunun neresinde çıkarım var. Habersiz oluşu nesnel bir bilgi, habersiz oluşundan bir başka olayı öznel yorumlaması cıkarim olur. Siz öznel deyince kişinin kendi duygusunu kastediyor işteyi anladiniz herhalde. Yanlis anlamissiniz. Nesnel olayla ilgili bir başka olayı oznel yorumlamasindan bahsediyorum. -
@kaymakam o hocanın kaçla kapattığıyla alakalı yorumunu şu an baktım göremedim. Silmiş mi? Kendisi genelde foruma göre hareket ediyo geçen senelerden gördüğüm bu.
-
@uygurmustafa merhaba bende bunları yptım yalnız CW ye kişisel bilgileri bölümünde mi yazacaz numara ve e-posta ayrıca bu sayfada ornek CW boş hali var
https:// www. mymemur. com. tr/icisleri-bakanligi-100-kaymakam-adayi-alimi-istenen-belgeler-aciklandi-84570h.htm -
@Enderbyk, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@uygurmustafa merhaba bende bunları yptım yalnız CW ye kişisel bilgileri bölümünde mi yazacaz numara ve e-posta ayrıca bu sayfada ornek CW boş hali var
https:// www. mymemur. com. tr/icisleri-bakanligi-100-kaymakam-adayi-alimi-istenen-belgeler-aciklandi-84570h.htmbir an sonuçlar açıklandı sandım
-
@teta hocam sen soru yanlis mi diyorsun dogrumu.anlasalim bu konuda
-
@gargulu19 hocam soru doğru adım gibi eminim ya. Baska sorularda o kadar emin konuşmam ama bu soru kesin doğru. Çıkarım yoktur bu cumlede. Soru da hangisi yanlıştır diyordu. Cevap cikarim yapılmıştır ibaresi olandı
-
@ultras06 ben takip etmiyorum hocam