9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Yiğit hocaya birisi sordu şimdi facebookta
Yüzde yüz hatalıysa nasıl ösym nin takdiridir diyebiliyorsunuz hocam?
Hocanın cevabı şu:
Evet soru yanlış. Bunu zaten KOP idaresi de belirtiyor. Ama sonuçta kararı verecek olan ÖSYM. Eğer iptal çıkmazsa adaylar idari yargıya taşıyacaklar. -
Yarin aciklanmaz mi ya. Yeminle şu iptal oldu olmadi muhabbeti sinavin kendisinden daha fazla yordu.
-
@whshw keşke yarım saat sonra açıklasalar saat 12yi geçince
-
@whshw hocam maliye bölümü için eşdeğerlik belgesi gerekiyor mu
-
@müfettiş ben taa sinava girmeden once dilekce vermistim hocam. İnsallah kullanmak nasip olur. Mulakatta esdegerlik belgesini ibraz edilmesi gerekir diyordu sinav ilaninda. Ne olur ne olmaz bence sizde alin
-
@whshw ne kadar sürede geliyor
-
@müfettiş 2 ay olmustur heralde
-
ben aradım sordum gerek yok dediler. başkaları da sormu. yarın sız de arayın sorun
-
@parpp2 kimi aradınız
-
@whshw teşekkürler
-
@müfettiş içişlerini aradım. dediler ki bölümünüz için eşdeğerlik belgesi verilmiştir sizin de almanıza gerek yok
-
@parpp2 eyvallah teşekkür ederim
-
sabah uyanınca ilk bu foruma bakıyorum ösym yerine:) haydi bakalım umut dolu bir güne daha bismillah
-
@müfettiş ne demek rica ederim
-
haydi bismillah diyerek başlayalım haftaya. İnşallah güzel sonuçlara başladığımız bir hafta olur.
-
Bugün açıklanır mi acaba?
-
Allah'ım bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et.
-
Ben de ösymden önce buraya giriyorum, İnşallah güzel sonuçlar göreceğiz.
-
Refresh yapmaktan parmaklarım felç oldu.. ders mers çalışmak zaten imkansız toplamda 3 günüm yandı bile
-
@ank3435, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Refresh yapmaktan parmaklarım felç oldu.. ders mers çalışmak zaten imkansız toplamda 3 günüm yandı bile
yokmu duyum filan böyle boş boş olmuyor yahu