9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@bozo_ duyumum yok ama bir durumun tespidi var yaklaşık 1 saat önce ösym 1 link daha açtı..
-
@Ömermuhtar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@bozo_ duyumum yok ama bir durumun tespidi var yaklaşık 1 saat önce ösym 1 link daha açtı..
Linkin linkini atabilirmisiniz
-
-
Twitterda ösym başkanını mı etiketlesek acaba açıklansın diye
-
@gürkannn ösym belirlediği tarihte açıklar twitterdan yazınca açıklayacağını sanmam
-
@iibf kpss de yapmıştık. En azından önceden belirlenen tarihte açıklanacağını söylemişti.
-
Bu duyumsuzluk, bu sessizlik beni korkutuyor. LÜTFENgüxel bir duyum
-
Ösym yi tekrar aradım bugün iptal olup olmadığını sordum, eğer iptal olursa sınav sonucu ile birlikte açıklama yapılacağını öncesinde bir bilgi veremeyeceğini söyledi.
Geçen hafta aradığımda iptal olmadığı söylemişti TAHMİNİMCE iptal var ki bugün böyle dediler. -
@deüdem yiğit hocada söylemişti onlar böyle bir bilgi kesinlikle vermez diye. o yuzden iptalleri sonuç açıklanınca öğreniriz artık.
-
@gürkannn anladım bundan haberim yoktu o zaman işe yarayabilir ama zaten az kaldı
-
@deüdem Ben de kimdim aradım. BİZE ŞU ANDA İPTAL BİLGİSİ GELMEDİ dedi. Siz mi bilmiyorsunuz yoksa bilgi mi gelmedi dedim , iptal olan soru bilgisi bize gelmedi dedi.
-
@moonlight şimdi aradım.
-
@deüdem birde şunu belirteyim kutluay hocanın dediğini önemsiyorum çunku doğru çıkıyor. gecen sene hakimlik sınavı şubat mart ayı gibi olacaktı ilk once o yazmıştı aralık sonunda olması söz konusu şu an gündemde o var demişti bir çok kişi inanmamıştı ama doğru çıktı. o iptaller var diyorsa doğrudur diye düşüyorum.
-
@iibf doğrudur hocam, belki vardır hocanın bir kaynağı
-
İnşallah hatalı sorular iptal olur da hakkımız yenmez
-
@deüdem çevresi geniş bende öyle olduğunu düşüyorum.
-
@iibf Hocam iptal ihtimalini tüm Türkiye söylüyor , asıl mesele ÖSYM iptal edecek mi etmeyecek mi , bak aynı Kutluay hoca diyor ki ÖSYM tek yargıcı iptal ederse karşı dava açarız , iptallerin olduğu duyumunu alan bunu neden yazsın,, Yiğit Yılmaz san mevzuata göre yanlış iptal edilmesi lazım diyor ama karar ÖSYMnin diyor
-
@kema-boratav yanlış sorunun varlığı öyle yada böyle bir kitlenin hakkını gaspetti zaten mesele yanlış soruyu doğru yapanın mı hakkı gaspedilecek yoksa boş bırakan yada yanlış yapanın mı gaspedilecek
-
@deüdem, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav yanlış sorunun varlığı öyle yada böyle bir kitlenin hakkını gaspetti zaten mesele yanlış soruyu doğru yapanın mı hakkı gaspedilecek yoksa boş bırakan yada yanlış yapanın mı gaspedilecek
Yanlış soruyu doğru yapmak gibi bir durum mantıken mümkün değildir
-
@kema-boratav madem öyle kimse hiçbir soruyo sallayarak doğru yapmasın hocam, ne farkı var adam ösym ce doğru kabul edilen şıkkı bir şekilde işaretlemiş