9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@ENTRY ben iptal olmasın dediğimi hatırlamıyorum.
-
@ENTRY şahsi kanaatim ilçeyi tatbiki bencil bir şekilde yöneteceksiniz çünkü o ilçe sizden sorumlu türkiyedeki bütün ilçeler sizden sorumlu değil hocam
-
Monopol sorusunu doğru yaptım ama soru kesinlikle iptal olmalı
Bence herkez KOP ve Monopol için böyle düşünmeli bunların yanlış olduğu noktasında hemfikiriz
Gelelim Ağrıya bence yüzde 90 iptal olması gereken 3. Soru ama ösym 3. Soru iptaline yanaşmayabilir
Diğerlerine ise dokunmaz ösym 3 ten fazla olma ihtimali yüzde 1 benim nazarımda 4 olduğu an sınav iptali korkusu yaşanır. -
Arkadaslar herkese merhaba.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.ismi zikredilen bütün hocalara telefonla ulaştım direk sordum.ve hiçkimsenin iptal sorularla ilgili net bilgisi yok.69.50 400. Kişi olması amiriminde dediğine göre doğru.sınav tabana düştü.lakin durum şu ;iptalle ilgili kimsenin bilgisi olmaması nedeniyle400. Adayın 69.50 neti olması ve barajın dolmaması doğru.ancak bu durum iptalsiz sorular için geçerli.iptal edilecek tek 1 soruda bile kontenjan dolacaktır.ÖZETLE : ne ösym müşt temsilcisi ne bakanlık Ne duyumcular ne de hıcalar iptalle ilgili hiçbirşey bilmiyor.Bende 69.75 netteyim bu arada
-
@deüdem sormuşlar sanırım red cevabı gelmiş geçen sene cevap vermişti ösym 28 bin olarak
-
@mrblc23
Hocam herhangi bir iptal de barajın dolmasına kesin gibi yorumlar yazılıyor bu sonuca nasıl ve hangi hesaplama ile ulaşılıyor pekala 3 soru iptal bile olsa baraj sorunu yaşanabilir ben mi bir yeri atlıyorum?? -
Kaç kişinin iptal edilecek soruları doğru veya yanlış yaptığını bilmiyoruz ki liste dolacak veya dolmayacak diye nasıl diyebiliyorsunuz.
-
@mrblc23 hocam kutluay kararlı kısmi iptal var dedi ama neden öyle desin ki yoksa az çok bilgisi olduğunu düşünüyorum..
-
@VİNNİE-JONES soru iptalinde barajın dolma kesinliği yok ki kaç kişinin boş bıraktığı yada yanlış yaptığı önemli bu durumda
-
@VİNNİE-JONES üstad amirimin dediğinden yola cıkıyoruz bu noktada.400. Kişi 69.50 net...ve bence bu iptalsiz durum .1 iptal olursa 69.50x1.01 =70.20 puan eder ve taban puan başarısı yakalanmış olur.aynı orandaki artış alt netlerede sirayet edeceğinden 70 puan aşılsa bile bu kez kontenjan nedeniyle kazanamadınız ibarwsiyle karşılaşılacaktır.
-
Agri sorsunun iptal olacağını dusunmuyorum ben cunku oyle bir yazi ben okudum bi yerden bundan eminim
-
@bozo_ kısmi iptal ne demek ?
-
@deüdem itiraz edilen toplam 7 sorudan bir veya birden çoğunda iptal olmasına rağmen, tamamının iptal olmadığı anlamını çıkartıyorum şahsen.
-
@bozo_ soru ya iptal olur ya olmaz
-
@mrblc23
Hocam 69. 5 net iptal bilgisi içermiyorsa ve baraj dolmadı ise örneğin buna ek kop sorusu iptali yaşanırsa baraja takılan kişi sayısı net bir şekilde artar bunu da göz ardı etmeyelim
65 net üstü alan kişilerin büyük kısmı KOP u ösym cevabına göre doğru işaretledi
Yanlış yapan kesim veya boş bırakan kesim daha az yani olumsuz sonuç daha fazla hissedilir ve barajı aşağı çeker
Ha birde şu var soru iptali olduktan sonra
400. Kişinin puanı 69.5 de olabilir yani soru iptali ile barajın dolması bu iki durumda geçerli değil -
Ösym nin iki cevabı da doğru saydığı bir örnek sınav var mı, mesela hem a hem b şıkkı doğru cevap olsun soruları açıkladığında cevabı a göstermiş olsun, itirazlar sonucunda b şıkkını da işaretleyeler için doğru kabul etmesi söz konusu olur mu?
-
@VİNNİE-JONES bu noktada haklısın.basarılı olabilecek kesim cevap anahtarına göre doğru işaretledi.işte tam sayı bilinmesi gerekiyor.o sebepleki çarşambayı bekleyecez.ben KOP ve monopolu boş bırakmıştım.sanırım duygusal yorumluyorum
-
@mrblc23
Bende soruyu yanlış yapanlardanım hocam bu arada bendede biraz duygusallık olabilir -
Bu arada yargı yoluyla iptal durumunda 10 günlük dava açma ve 15 günlük karar süresi var.yani mülakat yapılmadan karar cıkması ve iptal durumunda güncel mülakat listesi mümkün
-
@deüdem hayır.yönetmelik açık.Standart sapması olmayan sınavlarda iptal sorular düşüldükten sonra kalan soruları katsayıyla 100 puana tamamlıyor