9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@iibf forumda aktif bir arkadaş bunuyazan laf olsun veya gırgır olarak yazacağını düşünmediğim için sordum
-
@Willsmithh bende aynı kanıdayım özellikle baktım yeni üye olan bir arkdaş değil
-
Fazlaca spekülasyon oldu eğer sonuçlar hazırsa neden paylasmasinlar bence olabilir
-
@iibf
Ben Türkçe de 14 de 12 yapmışım benim asıl sorun İdarede oldu geçen sene gibi ama türkçelwri de sizin gibi 4 5 kere hatta daha fazla okumuşumdur -
Sınav günü itibarıyla akla gelebilecek tüm sosyal medya mecralarından uzaklaşmıştım. Sonuç açıklanmasına yakın haberdar olmak amacıyla gelip gördüğüm kadarıyla sınav çok su kaynatmış. Ama insanlar üsluplarını da kaybetmiş. Azim/istikrar güzel ancak hırs/ihtiras kötü. Az ya da çok herkes çaba verdi, hayaller mevcut ama insanoğlu çok unutkan. Unuttuğu şeylerin başında da insanlığı geliyor sanırım. Bir makama kaim olmak için uğraşan kişiler grubunu incelediğimizde bile insanı tedirgin etmiyor değil.
Allah bu mesleği liyakat sahibi olup da hakkıyla yerine getirecek insanlara nasip etsin.
-
@hakimadayı06 bende sizin gibi düşünüyorum iptal olan soru hangi alan ile ilgili ise sorunun puanı o alanda yer alan sorulara dağıtılması gerekir. 2017 sınavında bu şekilde uygulandı.
-
@marshall-yardımı bende aynı sınavı baz alarak böyle bir şey yazdım ancak çok değişiklik olmaz sonuçlarda
-
@iibf üstad kutluay hocayla bizzat konuştum bu konuyu. 15 gün içinde karar verme zorunluluğu var dedi.gerisini bilmiyorum
-
@hakimadayı06 sıralamaları değiştirir bu durum. Şöyle ki iptal olan soru alana ait bir soru olursa, alanda daha yüksek net yapan soru iptalinden kaynaklı olarak daha yüksek bir puan alacaktır. Bu nedenle sıralamaları değiştirir. Anlaşılır yazabilmişimdir umarım.
-
@marshall-yardımı tabi değiştirir üstad buna bir itirazım yok ancak bu değişiklik çok fazla kişiyi etkilemez anlamında çok bir etkisi olmaz demek istedim ama taban puanı aynı olan kişilerin mülakata katılması noktasında etkili olur taban puan ne kadar küsuratlı olursa aynı puanı alan kişi sayısı o kadar değişir
-
@mrblc23 umarım dediiğiniz gibi olur hakimlikteki gibi olmasında çok uzun bir süreç çünkü.
-
@hakimadayı06 yeni bir tartışma konusu yaratmadan kapatalim konuyu sonuçların açıklanmasına az bir zaman kaldı umarım en hakkaniyetli şekilde süreç sonuçlanır ve hakedenler mülakata kalır.
-
1 link daha açıldı toplamda 5 link boş..
-
@Ömermuhtar dostum boşuna bugün beklemeyelim osym carsambadan once açıklamaz
-
@marshall-yardımı harika nick
-
@Ömermuhtar arkadaslar muhtemelen aile bakanliginin tercihlerini aciklayacaklar kaymakamlik degildir bence
-
Twitter’dan osym’nin bildirimleri acik sanırım herkeste
-
@enea senin gibi düşünüyorum kardeşim lakin virüs girdi bir kere takip etmeden yapamıyoruz..
-
@Ömermuhtar heyecen dorukta yine
-
@3echelon3 teşekkürler kardeşim.