9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
4 tane boş link var galiba anlayan bir bakabilir mi
-
@mrblc23 keşke kısa sürse ama bunun örneği hakimlik sınavı 8 ay sürdü sonuçların yeniden değerlendirmesi. yani yargı yoluyla iptal durumunda en az 4 5 ay
-
@VİNNİE-JONES geçen yıl 69.75 de kaldım bu yıl yine 69.75 te yim.sınavdan 65 dakikada cıkmak zorunda kaldım ameliyatlıydım Cok sıkıştım 80 soru işaretleyebildim.sınavın geçerli olması için aşşağıda kameralı odada bekletildim12.05 e kadar.Yani şuan rabbim mesleği nasip etmeyerek beni bir felaketten koruyor noktasındayım
-
@deüdem KPSS yerleştirme sonuçları var sırada 4ünden önce açıklanmaz sonuç
-
@mrblc23
Rabbim şifa versin bir sürü dinamik emeği kısacık 150 dakikaya sığdırmak gerekiyor bende 5 saat uyku ile girdim sınava dikkatszilik hat safhadaydı sizinki çok daha önemli bir sorun teşkil etmiş.
olanda hayır vardır hocam inşallah bu sene olur -
@VİNNİE-JONES bende de aynı sorun vardı bu yüzden Türkce paragrafları kaç defa okudum bilmiyorum 4 5 soru dikkatsizlikten gitti sınırda kaybedersem çok üzüleceğim
-
Sınır mutluluğu= 70,00
Sınır mutsuzluğu= 70,50 ve üstü(örn: 70,9-71,00)olabilir mi acaba? İlginç bi cümleydi Kutluay hocanın bu ifadesi...
-
@3echelon3, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sınır mutluluğu= 70,00
Sınır mutsuzluğu= 70,50 ve üstü(örn: 70,9-71,00)olabilir mi acaba? İlginç bi cümleydi Kutluay hocanın bu ifadesi...
katılan, katılmayan olabilir; lütfen kızmayın, sadece fikrimi beyan ettim.
-
@3echelon3 sınır mutsuzluğu derken ilk 400 içinde ama 70 sınırını gecememis olarak ifade etmiş olabilir.
-
14:00....
-
@iibf bu da ihtimal dahilinde. O kadar cok sey soylendi ki, tum senaryolari dusunmeden edemiyoruz oysa 2 gun kaldi
-
@gürkannn yapma, yanarız
-
Farklı bir konuya değinmek istiyorum geçmiş sınavlarda iptal olan sorunun tam puanı kendi bölümünde yer alan sorulara eklenmiştir diye bir ibare vardı. Şuan soru iptali olursa bu sorunun puanı sadece alanda yer alan sorulara eklenebilir yani her soru 1.01 puan değil alan soruları 1.015 olabilir. Çok bir şey farkkettirmese de küsuratları değiştirir
-
@hakimadayı06 o alan ve gy gk kısmının puanlamasının farklı olduğu sınavda geçerli bu sınavda bütün soruların değeri aynı o yüzden öyle bir şey söz konusu olmaz diye düşünüyorum
-
@gürkannn, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
14:00....
dosstum atma bombayı ortaya
-
Tik tok Tik tok...
-
@Daywalkers ter bastı
-
@gürkannn net bilgimi
-
@Willsmithh hayır değil sınav 4 aralıkta açıklanır bence.
-
@iibf yabi 4 aralıktan önce açıklanacağını düşünmüyorum