9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Ömermuhtar o 5 link acaba iptal olacak olan soruların payşaımı için kullanılacak linkler olmasın
-
-
@gürkannn neden bu kadar çok güldünüz hocam
-
dostlar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli alımı var memurlar ette haber yaptı önce onu açıklarlar. sanırım yine çarşambaya kalır bence.
-
@gürkannn guzel trolledin.
-
@Daywalkers işte bu ciddiye alınır
-
@Larendeli aynen... F5 le aşk yaşıyoruz şu an.
-
Bugun de bitti
-
Genelde sonuçlardan bir gün yada iki gün önce linkler açılıp sonuçlar yükleniyor hazır hale getiriliyor sadece açıklanması İçin bir tuşa basılması gerekiyor. Sonuçlar bu gün yada en geç yarın sisteme yüklenir ancak ne gün yayınlanacağı belli olmaz
-
gerilim maksatlı yazmış gibi oluyorsam kusura bakmayın lütfen, arkadaşlar ama 1 link daha açıldı bilgilerinize..
-
@Ömermuhtar Bizden ziyade siz çok daha gerginsiniz
-
Link açılma muhabbeti nedir arkadaşlar
-
Daha önce ÖSYM dedigi tarih den önce açıkladı mı özelkle son sınavlar da, bnce beklentiye girmek çok dogru degl gibi gelio vaktinde açıklar muhtemelen
-
ÖSYM fütursuzca link açmaya başladı, durum ilginç bir hal almaya başladı ( 1link daha açıldı)... benden bu kadar...
-
69.50 400. Bunda emin miyiz
-
@districtgovernor amirimin verdiği bilgide yanlış olmaz. 69.50 net bilgisi doğru, kontenjan dolmadı dedi. Kontenjan dolmadıysa 69.50 net iptalli mi iptalsiz mi orası kafaları karıştırıyor. İptalliyse 69.50 alan kişi 1,01 ile çarpınca 70i geçer ve kontenjan dolar. Ya da ÇÖZÜMLEYEMEDİĞİMİZ başka bir veri var.
-
@miadayy ÇÜNKÜ 400. KİŞİ 69.50 NET, 1,01 ile çarpınca 70 geçilir kontenjan dolar ya da ben hesaplayamıyorum.
-
@miadayy veya iptallerle o puana denk geliyor.kusuratli da olabilir.69.563738 gibi
-
@gargulu19 evet o da bir ihtimal ama amirim 69.50 net dedi küsürat demedi diye hatırlıyorum
-
Açıklandığını ÖSYM değil buradan öğreneceğim