9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Sabah yasin hocayla görüştüm sağolsun detaylı konuştuk zaman ayırdı...ağrı sorusunu doğru yaptığım halde dediği şey şu ; ağrı evet doğru ama 2018 için öyle bir veriye hiçbiryerde ulaşamadık.2017 dese tamam lakin 2018 de öyle bir veri mevcut değil.
-
@mrblc23
sadece amirimin verdiği bilgiye göre bir tahmin yürütüyorum gerçekten bir tahminim yok 3. soru için her şeye gebe bir sınav -
@mrblc23 iptal olur diyor mu yasin hoca veya mahkemeye taşınır mı yorum yaptı mı acaba
-
@mrblc23, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sabah yasin hocayla görüştüm sağolsun detaylı konuştuk zaman ayırdı...ağrı sorusunu doğru yaptığım halde dediği şey şu ; ağrı evet doğru ama 2018 için öyle bir veriye hiçbiryerde ulaşamadık.2017 dese tamam lakin 2018 de öyle bir veri mevcut değil.
2018 itibariyle 2017 sonu demek olabilir diye sormuş olabilirler
-
@kema-boratav bu açıklama mantıklı ama soru bulanık sanki ya 2018 kasım itibariyle ağrı Şırnak veya Muş’un önüne geçmişse ? Neden 2017 yılında açıklanan verilere göre sormazlar ki !
-
yok mu arkadaşlar son dakika sağlam bilgisi olan?Nerelerdesin amirim :))
-
Arkadaslar yasin hoca kutluay hoca yüksel hoca yiğit hoca hepsine Ulaştım konuştum.cıkan ortak kanı iptal kararı varmı yok mu kimsede yok bu bilgi.öngörü sadece hocalarımızın ki.ösym ye ulaştım tanıdık bulmaya çalıştım bir uzman şunu dedi böyle bir bilgiyi sınav açıklanmadan sadece 6-7 kişi bilir onlarda asla açıklamaz sonuçtan önce.bakanlığa ulaştım bir büyüğüm aracılığıyla ricacı olduk daire başkanının dediği bize sonuçlar siz öğrendikten sonra geliyor oldu...yani ya Hak ya selamet ...çalışmayanlar uyku ilacı alsın vakit geçmiyor 69.75 de bekleyerek
-
-
@kaymakam farkettim düzelttim
-
@mrblc23 çalışanlar ne yapsın hocam elimiz kolumuz bağlandı
-
@ENTRY üstad ben izin yazdırdım az evvel 2 gün.stresten mahvoldum uyku yok az dalınca bütün kaymakam arkadaslarımı görüyprum rüyamda.yeme içme kalmadı.sigarayla besleniyorum resmen.sınavda yaşadığım olay cok etkiledi beni.
-
Arkadaşlar sanki sınavın açıklanmasına aylar varmış da bir yerden bir işaret gelmezse kaybolup gidecek gibisiniz. Hadi hepimiz kabul edelim gerçeklerle yüzleşmeye korkuyoruz ve burada birbirimizden mutluluk dileniyoruz. Olabilir insanlık hali, hepinize saygı duyarim
-
@mrblc23 valla helal olsun dostum ciddi anlamda öğrenmek icin cok cabalamissin
-
@teta kesinlikle öyle.sanırım sınav sürecini yaşayanlardan aşırı ilgiye ihtiyacımız var gibi.
-
@mrblc23 hocam ne yasadin sınavda
-
@mrblc23 sagolun hocam çabalarınız için, peki hocaların öngörüsüne göre iptal olma ihtimali yüksek olan sorular hangisi konuştunuz mu böle bişi
-
@enea cumadan beri uğraşıyorum üstad.yayınevlerinden girdim hocalardan cıktım ama ulaştım.milletvekilini aradım içişlerinde varmı ulaşabileceğimiz biri die ordan ulaştım
-
-
@enea aneliyatlıydım sınavdan 15 gün önce ameliyat olmak zorunda kaldım.fıtık ve idrar kesesinden.raporu ösym bildirmek aklıma gelmedi ve 65 dakika dayanabildim cok sıkıştım.80 soru işaretleyebildim.türkçe tarih makro görmediğim 20 soru vardı.ve şuan 69.75 netteyim.işin kötüsü geçen yılda 69.75 te kaldım ve işin daha da kötüsü yaş sebebiyle son sınavımdı bu
-
@kaymakam hocam itibariyle kelimesinin anlamını sözlükten baktım artık tdk dan arattım yetmedi Türkçe hocalarına sordum.
-den başlayarak anlamı var yani 2018 den başlayarak demek ve bu soru ciddi anlamda hatalı