9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Ama amirim sesi ki 69.50 400. Peki o zaman bilinmiyorsa neden kesin dedi
-
Çok gerilmiş durumdasınız arkadaşlar inşallah bu heyecanlı bekleyiş sonuda güzel haberler alırsınız maalesef benim olmadı herkes için hayırlısı olsun ama bu stres z ar ar verir sonra mülakata kalırsanız haliniz kalmayacak
-
@mrblc23 zor bir durum yaşadığınız geçmiş olsun umarım geçersiniz bu sınavı.
-
@iibf nasip be üstad...Belkide rabbim bir felaketten koruyor beni...artık o seviye tevekkül halindeyim.yoksa bukadar aksilik sistematik şekilde olmazdı diye düşünüyorum. Tr ekonomisinden 9 doğru yap türkçeden sorulara bakama.makrodan min 4 yapacağım sorularmış ...
-
@gördesli evet ifade açık degil, şunu da söylemiş olabilir Bi önce ki yılın istatistikleri sonraki yılın sonuna dogru açıklandığında göre 2018 itibariyle yani 2018 yılında açıklanan verilere göre anlamını sormuş da olabilir, ama ifade hiç açık degil hayırlısı olsun nereye çekersen oraya gidio, ama zannımca soruyu dogru kabul edicek ler 2018 yılı açıklanan verileri kasdettik diyerekden
-
@sessessc üstad apaçık mevzuata göre kesin iptal olması gereken KOP sorusunda bile acaba iptal olurmuyu yaşıyorsak ağrıyı dikkate bile almaz ösym
-
@mrblc23 katılıyorum size hocam
-
@mrblc23 sınav daha açıklanmadı karamsar düşünmeyin hemen. olmadiysa vardır bi Hayır dersiniz daha güzel şeyler olur belki bilemezsiniz sabır sabır hocam..
-
@sessessc hocam şunu da demiş bunu da düşünmüş dersek çıkılmaz o işten ifade basit ve net yani kafa yormaya gerek yok bariz hatalı ifade yani bu günlük hayatta bıle sıkça kullandıgımız bir kelime ama sınavda karşımıza çıktıgı için altın da acaba arıyoruz hayır hatalı yani şu var ösym iptal eder mi bilmem ama hatalı olduğu konusunda hiç şüphem yok
-
@mrblc23 Gercekten cok buyuk talihsizlik olmus hocam insallah kazanırsınız
-
@mrblc23 2 soru iptal kesindir kop ve monopol .nerden nasıl diye sormayın cevap da vermeyeceğim .
-
@gördesli Sorunun doğru şıkkı nedir size göre ? Soru metni mi yanlış ?
-
@mia_nur hocam soru metni yanlış en son tüik verisi 2017 yılına ait 2017 itibariyle demeliydi hocam
-
@username17, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@mrblc23 2 soru iptal kesindir kop ve monopol .nerden nasıl diye sormayın cevap da vermeyeceğim .
Nerden naısl diye sormayalım ama biliyorsanız şunu da söyleyin lütfen , iki iptal durumunda kaç net ile kapattı ,, iptali bilen bunu da bilir
-
@moonlight bana gelen bilgi bu kadar ben detayını sormadım sorsam zaten ayıp olurdu .sadece bana 32,55 sorular ipten dendi .
-
good story...
-
@username17 kop 32.soru olmuyor hocam genel kültürden oluyor soru o zaman
-
@kaymakam1842 alan
-
@username17 o vakit olabilir
-
yahu adam trollüyor. yeni hesap.