9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@forceful gerek görmezseniz katılmazsınız. forumda olmamızın amacı fikir yürütmek doğru bilgiye sağlıklı bir şekilde ulaşmak.
-
@sessessc amirim 69.50 net dedi yuvarladığını sanmıyorum yuvarlasaydı yazardı diye tahmin ediyorum.
-
@hasi-moto Hukuk mezunu musunuz?
-
Amirim in özelde söylediği ve gelen tek bilgi şu 69.5 nette kaldı 400 dolmadı direkt bunu söylemişler
-
@miadayy bu bilgilerin güvenirliği ve geçerliliği yüzde yüzdür!!!!Bu saatten sonra bize sadece sonuç açıklandı bilgisi gerekir.Konuşulması gereken konuşuldu.Kısır döngü gibi aynı şeyler.
-
@forceful hayırlısı olsun
-
@miadayy Ecmain.
-
Millet çukur izlemeye mi gittiniz ses soluk kesilmiş 2 saattir biran sonuç açıklandı zannettim
-
@ENTRY sonuç açıklansa coşardı forum :))
-
@ENTRY rahatlarım, kafam dagilir diye prison break izliyim dedim, iyice gerildim
-
@3echelon3 hahahahah hocam iyi fikir 10 bolumde ben atiyim
-
@whshw bende necip fazıl okuyayım dedim olmadı baktım ağlayacağım bıraktım Erbakan'nın dava mı aldım hayırlısı
-
Sonuçlar açıklandığında ilk buradaki yorumları okuyacağım sonra bakacağım sonucuma o kadar çok şey yazıldı çizildi ki duygular birbirine girdi. Burada biraz nabzı düşürmek , belki de artırmak .. bilemiyorum.. ama pat diye bakma cesaretim kayboldu sanırım.
-
İnsan o an ne yapacağını düşünüyor yA kaçla kapattı ne oldu tamamen bir bilinmez mantıklı olan biraz beklemek sanırım sonuçlara bakmadan . Şu sınır muhabbeti inşallah doğrudur o kadar kanıksadık ki aksi durumu düşünemez olduk
-
@bozo_
ya doğru değilse, ya amirim yanlış bilgilendirildiyse? Allah korusun. -
@miadayy heran hersey olabilir
-
@RB5168 evet pat diye bakma düşüncesi bile yeterli
-
@RB5168 hocam 4 yıldır vize olsun final olsun kpss olsun her sınav sonucuma nişanlım bakıyor sırf bu yüzden
-
Ben hic buraya girmeden pat diye girip bakmayi dusunuyorum. Olur olmaz biri şunla kapatmis diye milleti troller asil o zaman kalpten giderim
-
@aslan38 üç iptal, hiç iptal, sınır, dram, gerilim... IMDB 9,8