9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@scofieldmustafa nisanli olmanin faydalari
-
Arakadaslar iptal, 69.5 400. Aday muhabbetleri ile ilgili genel olarak bir değerlendirme yapmak istiyorum 2 düşünce var aklımda 1.si iptal olmama ve mahkemece iptal durumu 400.adayın 69.5 ile kapatması bilgisi ile uyuşuyor söz konusu ösym olunca olasılıklar dahilinde 2. Düşünce ise 2 ila 3 iptal durumu burada şu ortaya çıkıyor eğer 400. Aday 69.5 net yaptı, iptaller sınav kağıtları okunduktan sonra yapılıyor ve düzenleme yapılıyorsa 69.5 ilk okuma bilgisi olabilir son adayın neti olan 69.5 net 67-68 küsürlere inebilir burada amirinin getirdiği bilgi son 7-8 gün kala gelen bir bilgi olmasını göz önüne alarak yapılacak iptalin zaten yapılmış olması gerektiğini düşünerek ve konuşmalarımız da puan ve net olayını biz bile karıştırırken bilgiyi verenin bu kelime farkına dikkat edeceğini düşünmüyorum 69.5 oylayının puan olabileceğinide düşünüyorum . özel olarak sorduğumda amirim sadece şu cümlenin kullanıldıgını bildirdi '' 69.5 nette kapattı 400 aday dolmadı '' kafa yorulması gereken bu konuşmanın bekleme süresinin sonlarına doğru ortaya çıkmasıdır. İşin özü iptalsiz 69.5 net olabilir iptali 69.5 puan olabilir (son günlerde gelmesi dikkat çekicidir)
-
Ne amirimmis ya üzerine metaforlar yapıldı bari düzgünce açıklasaydi açıklayıp kaçmak nedir yada hiç açıklama 5 gündür onun üzerinden muhabbet dönüyor amirim assa amirim yukarı
-
Herkez değil Herkes
Heran değil Her an
Herşey değil Her şey
-
@ömerhayyam İdari yargı sınavında kesin bir soru yazım yanlışından geliyor arkadaşlar.
-
@Willsmithh kaçtı derken? Manipülasyonu önleyip bilgi vermesi suç mu oldu şimdi? Ne kadar bencil insanoğlu şaşırmamak elde değil.
-
Dostlar bence zaten amirimin dedigi sey oldukca netti. Adam soyledi gitti aslinda biz burda fazla kurcaladik oda nasil anlamiyorsunuz minvalinde seyler soyledi. Dedigi duyumun tek bir cikis noktasi olabilir bence bunu herkes biliyor
-
@Willsmithh
amirime bilgiyi veren kaynak Kutluay hoca ve Yiğit hocaya da bilgi vermiş olacak ki onlarda sınır konusunda amirimle hemfikir. -
Bu sınavı kazanan herkes ösym'ye rağmen kazanmış olacak
-
@whshw size göre amirim ne demek istedi?
-
@miadayy hocam baraj dolmadi dedigine guverek 69.50 netle soru iptali olmaz. Diger her durumda 70 puan ustunu gormus oluruz. Bize gore iki soru yuzde yuz yanlis ve iptal edilmelik sorular ama galiba osym işi yargiya birakmayi tercih etmis olabilir
-
@whshw bende sizin gibi düşünüyorum. Eldeki veriler bu sonucu ortaya çıkarıyor.
-
@Tardukağan ya hocam verdi sağolsun neden tekrar ne demek istedigini tam olarak anlatmıyor veya üstüne 2 3 ileti gönderebilirDi esrarengiz adam hareketlerine gerek yok bence
-
@Willsmithh istiyorsunuz ki adam sınav sonucunuzu mail atsın.Geçen sene ilk test olacak diyen kontenjan dolmadı diyen adam bu adam.Burada bir çok kişide kredisi de vardır diye düşünüyorum.Beğenmeyen, inanmayan görmezden gelip 35-40 saat daha bekleyip açıklanan verilere bakabilir
-
Ilk kaymakamlik sinavimdi daha önce çok sınava girdim farklı alanlarda o kadar çok yoruldum ki tahmin bile edemezsiniz artık kaybetsemde şu dert bitti noktasına geldim , her sene böyleyse seneye sınava bile girerken 10 kere düşünürüm herhalde
-
@Willsmithh kimseye açıklama yapma zorunluluğu yok ki adamın .. duyduğunu söyledi işte üstene koya koya büyüttüler olayı, yine iyi niyetli bir insanda bu kadar bencil bir kitleye açıklama yapıyor buna da şükür.
-
@username17 bu arkadaşı neden yasakladınız, bu arkadaş belki de doğru söylüyordu hatta büyük ihtimal dopru söylüyord ve hatta belki kesin bilgi vermişti
-
@username17 bu arkadaş trol değildi kesin bilgi
-
@Tardukağan tamam siz v sizin onay verdikleriniz bizim için uğraşıyor sağolsun biz benciliz
-
@27ömer27 bence de biraz önyargılı davranıldi zaten aynı şeyi kutluay hoca da söylemişti iki soru iptalini.