9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
O gemi bir gün gelecek...
-
Saçlarım beyazlaştı bu bekleme sürecinde, mübalağa yapmıyorum gerçekten elimde yüzümde yaralar çıktı. Aklımdaki soru hep şu, ya amirimin aldığı 69.50 bilgisi doğru değilse? Sonra diyorum ki Kutluay hoca, Yiğit hoca onlarda bu bilgiyi paylaştı doğrudur. Bir ferahlama geliyor. Sonra yine aynı soru ya doğru değilse bilgi? Vallahi aklımı atacağım. :))
-
@miadayy hocam sen kac bekliyorsun ?
-
@çölkaplanı kop monopol doğru 72
-
@çölkaplanı korkum şu sınırla ilgili 69.50 bilgisi ya doğru değilse ?
-
Bana da cok büyük bir karamsarlık çöktü. Ya yüksek kapatırsa ya doğru sandıklarımı yanlış yaptıysam. Kaç gündür açım ama su bile içemiyorum, uyuyamıyorum, sürekli ter basıyor falan. Bu kadar kötü bir stres dönemi geçirmemiştim hayatımda.
-
@ank3435 yalnız değilsin kardeşim
-
arkadaşlar sakin olun 2012 den beri giriyorum ben bu sınava, kah mülakata kaldık kah kalamadık kah sınırın altında kaldık. sonunda ölüm yok, hayırlı ise olur, hayırlısı değilse nasip değilse iki dünya bir araya gelse olmaz. Hiçbir şey sağlığınızdan daha değerli değil. İradenizi psikolojinizi sağlam tutun, tutmaya çalışın her daim. şu bir gerçek ki buradaki arkadaşlarımızın çoğu ben de dahil yüksek ihtimal seneye tekrar bu süreçte buluşacağız. sağlam durun ki çalışabilecek güç kalsın
-
@miadayy stres yapmani anladim kardesim .inşallah listeye girersin
-
@çölkaplanı Allah razı olsun kardeşim
-
@miadayy bir cok mecra bunu destekledi. 69.50 diye umarım yuksek kapatmaz
-
@miadayy s9na dogru ben de cok stresliyim suan ya dogru sandığımı yanlis yaptıysam falan. Bunlar insani bitiriyor
-
Yarınq izin aldım.Uyku ilacını ayarladım.akşam 5 te işten çıkınca yemeğimi yiyip hapı atıyorum yarın bu saatlerde uyanıyorum.ya nasip ya selamet diyip durumu kabulleniyorum...sonucun her türküsüne razıyım da geçmeyen vakit ve aşırı strese söz geçiremiyorum.
-
Şahsımın hiç Bir zaman ÖSYM ye güveni olmamıştır
Benim güvenim sınava giren ve hakkını kovalayan adaylaradır.
Ama an md 125 ten bile haberi olmayan verimsizlerin lafı ile g0cen duyduğum bu adayların rehavete kapılmaları üzücü
Doğru 1 tanedir
Sakin olunuz..
kutluay hoca yazmış
-
@bozo_, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ama an md 125 ten bile haberi olmayan verimsizlerin lafı ile g0cen duyduğum bu adayların rehavete kapılmaları üzücü
Kaymakamlık sonuç yaklaştıkça rehavet ve dedikodu artıyor
Net olan şu
- hatalı soru var ise (ki var) ÖSYM iptal eder
- ÖSYM gereğini yapmazsa(ki 2009da yapmadı) dava açılır.
- mahkeme iptal ederse mülakat tarihine kadar sonuçlanır zaten ve sıralama değişir
Kutluay Kararlı
@kutluaykararli
Şahsımın hiç Bir zaman ÖSYM ye güveni olmamıştır
Benim güvenim sınava giren ve hakkını kovalayan adaylaradır.
Doğru 1 tanedir
Sakin olunuz..
-
@amirim bir son dakika değerlendirmesi yapın ortam durulsun
-
@bozo_ burdan ösym soru iptali yapmamış da hoca sitem ediyor denebilir mi ?
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@bozo_ burdan ösym soru iptali yapmamış da hoca sitem ediyor denebilir mi ?
bence ihtimaller doğrultusunda konuşuyor gibi ama anlamadım vallahi
-
Soru iptali yoksa yazıklar olsun derim.(iptali istenen bütün soruları dogru yaptım).
-
benim anladığım iptal olmamış gibi ama hayırlısı