9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Yargıya gidiş hiçbir şeye yaramaz. Mülakatlar yapılır atanan atanır sonradan yargı kararıyla kazananlar usulen mülakata alınır kadro karşılığı bulunmadığı için hepsi elenir. Oradan medet ummak beyhude. Hatasını ÖSYM düzeltmeli. Gecikmiş adalet, adalet değildir.
-
Kismi iptal nedemek diyorduk simdi anlamis olduk belki iptal edilir belki edilmez demek oluyormus kgb bile bukadar derin istihbarata ulasamazdi heralde
-
@Mehmed-Kemal kesinlikle. 15 günde karar cıkar diyerek insanlara umut aşılayıp pr kasıyorlar. 15 günde sınav sonucu açıklanmıyor ki yargı kararı verilecek.
-
@gürkannn burda belirtilen arkadaş bir yıldır maliye bakanının değişeceği duyumunu alıyor tam 1 yıldır
-
Sürecin başından beri sadece okuyayım üye olmayayım dedim fakat bu Kutluay hoca benim sinirlerimi bozdu. Reklam peşinde mi kendini önemli biri olduğunu mu göstermeye çalışıyor anlam veremiyorum. Kısmi iptal var... Açıklayın artık sonuçlar belli... Sakin olun... vs vs. Bodozlama bir giriş oldu. Selamlar dostlar!
-
@gürkannn, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kutluaya zerre kadar güvenmiyorum. Sadece pr kasmaya çalışıyor.
Pardon da! Bu forum da güven kelimesini ağzına alacak en son kişi sen olmalısın. İnsanları trolleyip (14.00) sonra hangi yüzle foruma bu cümleyi yazabiliyorsun? Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes yani.
-
@Tardukağan trollemek? Tanımadığın bilmediğin birinin ortaya attığı basit sıradan bir iddiaya inanıp inanmayacağına bakarak zeka seviyeni ölçtüm. Belli ki inanmışsın, geçmiş olsun.
-
Neredeyse 4 yıldır bu işin içindeyim hiç bir sınavın bu kadar sancılı olduğunu görmedim ya hani bizi yoran beklemekti açıklanmamasıydı şimdi tarih belli bariz hatalı soruların iptali var mı yok mu belli değil bu daha kötüymüs gercekten umarım ösym bu işi yargıya bırakmaz çünkü sorular resmen hatalı oldugunu bağıracak artık dile gelse
-
modules:composer.user_said_in, @Mehmed-Kemal, 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yargıya gidiş hiçbir şeye yaramaz. Mülakatlar yapılır atanan atanır sonradan yargı kararıyla kazananlar usulen mülakata alınır kadro karşılığı bulunmadığı için hepsi elenir. Oradan medet ummak beyhude. Hatasını ÖSYM düzeltmeli. Gecikmiş adalet, adalet değildir.
Hocam hakimlikte benzer süreç oldu ama sonra mülakata usulen alınanların hepsi elendi mi gerçekten bilen var mı?
-
@Tardukağan trollemek? Tanımadığın bilmediğin birinin ortaya attığı basit sıradan bir iddiaya inanıp inanmayacağına bakarak zeka seviyeni ölçtüm. Belli ki inanmışsın, geçmiş olsun.
Özür dilerim, bir yanlışlık oldu demek yerine, geçmiş olsun diyerek seviyeni belli ettin. Kusura bakma ama zekâmı ölçecek bir konumda görmüyorum seni
-
@Tardukağan yanlışlık yaptığımı söylemedim ki, basit sıradan bir iddia dedim. okuduğunu anlamayarak iddiamı kanıtlıyorsun️
-
@emrediyebiri elenmişler hocanın biri ile konuşmuştuk kimse alınmamış
-
@Tardukağan yanlışlık yaptığımı söylemedim ki, basit sıradan bir iddia dedim. okuduğunu anlamayarak iddiamı kanıtlıyorsun️
Bence okuduğunu anlamayan sensin. Öz güven problemini, sanal ortamlarda insanları trolleyek, kendince dayanaksız yöntemler ile zekâlarını ölçerek aşamazsın ..
bundan sonra yazdığına cevap veremeyeceğim ayrıca forumu gereksiz yerine meşgul ettiğim içinde herkesten özür diliyorum.
-
bu gün açıklanma ihtimali yok sanırım
-
@ENTRY 24 gun gecti, sabrın sonu selamet insallah...
-
@Tardukağan cümleye bence ile başladığına göre durum vahim. Allah ailene sabır versin. Sen bugün istirahata çekil akşama kadar ancak içindekileri çıkartırsın.
-
@gürkannn tartismaniza müdahil olmak istemem aslında ama senin gibi insanları görünce tahammül sinirlarim zorlaniyor. Hangi zekanla neyi olcuyosun senin zekânı kim ölçtü kaç çıktı. Diyelim ki çok üstün zekalısin git nüfusa ismini zeki olarak değiştirmeye falan çalış burada zeka gösterisi yapmaya çalışma insanlarin canı burnunda zaten
-
@gürkannn kasarkende kaybediyor
-
Kıymetli arkadaşlarım öncelikle Allah hepinizin hakkında hayırlısı neyse onu versin...Ben önceki dönem kaymakam adayı arkadaşınızdan biriyim, şu anda yaşadığınız tedirginlik,heyecan ve stres gibi duyguları ben de geçen sene fazlasıyla yaşamıştım koşuşturmadan fırsat buldukça forumda yazılanları takip ediyorum ve inanın hala sanki tekrar sınava girmiş ve sonucu bekler gibi heyecanlanıyorum. Kıymetli kardeşlerim 108. Dönem Adayları olarak 100 arkadaşımız bu mesleğe dahil olacak ancak 100 kişi arasına giremeyenler için bu dünyanın sonu değildir. Ben ve bir cok arkadasim ikinci, üçüncü hatta beşinci girişinde bu meslege dahil oldu. Kesinlikle bu meslek idealinizse ( bu meslek asla bir işim olsun ya da kaymakam oldu desinler diye yapılabilecek bir meslek değildir ) pes etmeyin, kendinize güveninizi yitirmeyin emin olun başaracaksınız. Allah gönlünüze göre versin kıymetli arkadaşlarım.
-
Yok mu duyumu olan ??