9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@çölkaplanı duyumu olanı yasakliyorlar arkadaslar dikkat edin.
-
@hasi-moto sansür mu oluyor bu sene
-
Hakimliğe çalışırken zamanın çabuk geçtiğini hissediyorum kaymakamlığı düşünürken de hiç geçmiyor gibi geliyor. Bir günlüğüne uyku ilacı alabilme lüksüm olsaydı keşke
-
Kutluay hocaya az önce sorulan bir soru:
Üstadım iptal edilmesi kesin olan sorular mevcut ama bu durum ösym nin umrunda değil sonucu cıkarıyor yazdığınızdan...yanlışmıyım?Hocanın cevabı:
Canım bak şimdi. Zamanında indiriyor iptal ederse mülakata giremeyecek birileri için soru iptal etmedi ve o birileri mülakata katılıp geçtiler..
sonra dava açılıp onlar iptal oldu ve ek mülakat yapıldı..
Herşey beklerim..
-
Bir kamu kurumunu iradesini ortaya koymadan yaftalamak hiç birimize yakışmaz. ÖSYM'nin iradesini görelim sonra ne dönüyor diye sorgularız ve işlem yapılmasını da elimizden geldiğince yaparız. Hukuk devletinde varsayımlar veya duyumlar üzerine kimsenin kimseyi hele ki kamu kurumu ise erkenden hükümlü konuma koyması yakışı durmuyor... Sabırla yarını beklemek en doğru adım olacaktır. Nitekim stresli bireylerin olduğu yerde kullanılacak cümlenin nelere kapı aralayabileceğini kestirmek çok zordur.
-
@çölkaplanı malesef dün bir arkadas duyum yaptığı için linç yedi
-
Kutluay hocanin son twitiyle amirimin 69.5 la kapatacak demesini birleştirince taşlar yerine oturuyor. Demek ki hiçbir soru iptal olmamış. Kutluay hoca son dakika bir duyum aldı demek ki kendi markasını zedelememek için sinavdan önce böyle muğlak bir twit atti. Sanki iptal sorular yok gibi
-
@teta bana da öyle geliyor yarın ak koyun kara koyun belli olur. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu yazdığımda burada dursun. BENCE ŞU AN İÇİN İPTAL YOK.
Davalık olur sorular. -
@hasi-moto duyum sebebiyle degil, icinde bulundugu tutum sebebiyle yedi. Yasakli arkadasin mesajlari duruyor, siz de gorebilirsiniz. Cok az bir zaman kaldi, egriyi dogruyu gorecegiz insallah
-
Ösym bide üst üste soru iptal etmez arkadaşlar. Kendiyle çelişmiş olur her sene. İş yargıya götürülüne kadar bekler bence. 3 soru iptal edilir diyenler vardi birde. Bence hiç ama hiç inandırıci değil
-
@miadayy ben birşey anlamadım üstad...anlayan yardımcı olabilir mi sevabına ?
-
Arkadaşlar geçen sene amirim 400 un dolmayacagini soylemis miydi? Bilen var mi?
-
@mrblc23 Hocanın cevabı bizim Türkçe soruları gibi :)) Anlayabilene aşk olsun
-
Ösym soruları iptal etmedi diyelim sonra yargı 5 soruyu iptal etti ozaman snav tekrarlanackmı bu surecte mulakata girenler olursa ne olacak.
-
@murad00 sınav iptali gibi bir şey söz konusu olmaz.
-
@miadayy sonuç şu : iptal edilmesi durumunda liste dışı kalacak çok kişi var ve kendi hatasıyla bu kişileri mağdur etmemek adına ÖSYM yanlışında ısrar edecek.peki bu durumda o soruyu boş bırakan yanlış yapıpda sınırda kalanların mağduriyeti nolacak yahu? Yanlış doğru kabul edilerek hak korunacaksa vay halimize...
-
Bu süreç öyle bir hal aldı ki hissizleştim resmen. Kazansam da doğru düzgün sevinemeyeceğim, kaybetsem de üzülemeyeceğim. Buraya her girişimde 69.5 sayısını, puan hesaplamalarını, duyumları, iptal lafını okumaktan yoruldum ne olacaksa olsun artık..
-
@mrblc23
o zaman hakkı yenen yenene! -
@miadayy spruların yuzde 5 i iptal olursa snav iptal olur diyenler vardi bu bilgi trolmu
-
@murad00 bunun gerçeği yansıtmadığını belirtmişlerdi daha önce de yazanlar olmuştu