9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Her yorumu yapmış hoca.ucu açık.nereye cekersen oraya gider.kesin olan yarın bu saatlerde herşeyin netleşeceği ve iptal olmaması durumunda mahkemenin kararının mülakata yetişeceği
-
@miadayy bende öyle anladım ama anayas 125 yargı yolunu filan gösteriyor.
-
@bozo_ yarın çok karışır buralar :))
-
O halde sonuc su 69.50 net=puan ile kapatti
400 kisi dolmadi
Iptal yok
Benim anladigim bu dogru mu ?? -
@çölkaplanı anlaşılan o
-
Ösym soru iptal etmek gibi bir topa girmedi ve isi yargiya birakti
-
2017 sınavında cevap anahtarı bile yokken itiraz edilen soru iptal edilmişti. Şimdi KOP gibi aleni yanlış bir soru neden iptal edilmesin? 3 soru da iptal olsa bence dava açılacak sorular olacak. Herkes hakkını almalı.. Dava işi olursa bu sene mülakat süreci biraz daha uzun olabilir. O süreç daha sancılı oluyor..
-
Kutluay hoca isyan etmiş adeta Ösym'ye... Bence bir duyumu var ki böylesine kızmış.
-
Bu sene de bu moda oldu; muğlak yuvarlak nereye ceksen oraya gidebilecek cümle kurmalar ama netice itibariylede söyleyene hep ben demiştim diyebilecek pozisyonu ve avantajı sağlayacak kaypak cümleler! Bu cümleler hangi saiklerle peydah oldu garip! Ayrıca şair modayı şöyle tanımlıyor: "Moda, şahsiyetsizliğin sembolüdür." Lütfen bu modadan vazgeçin bilen yazsın bilmeyen sussun şu saatten sonra zaten kalmış 23 saatten az..
-
ben Bu kutlay hocayla anlamadım hem kısmi iptal var diyordu şimdide ÖSYM iptal eder diyor etmezse diyor muallak konuşuyor
-
Şimdi diyelim ki osym iptal etmedi dava actilar. Mulakatlar dava sonucuna kadar erteleniyor mu yoksa dava sonucuna gore liste duzenlenip ek mulakatlar mi yapiliyor
-
@Teşkilatçılar bu hocanın duyumu vardır yoksa ateş olmayan yerden duman çıkmaz
-
@miadayy hocam kısmi iptal var demek ne demek?
-
@Teşkilatçılar itiraz edilen soruların bir veya daha fazlasında iptal var demek ama onu diyen hoca şimdi sitem ediyor direkt ösymyi hedef göstererek kime inanıp güveneceğiz en iyisi sonucu beklemek
-
@27ömer27, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@username17 bu arkadaş trol değildi kesin bilgi
Hocam artık Çıkın konuşun iki soru iptalimm var söyleyin rahatlatın insanları
-
Yargı sonucuyla 500 kiş mülakat is loading...
-
Linç yemeyeceksem eğer ; hocayla bizzat konuştuğumu söylemiştim...hoca İPTAL OLMALI diyor.yani kesin bir bilgi yok hocada ve diğerlerinde.bu bilgiye yarın ulaşılacak.
-
Yahu bu twit atan hoca forumdan bilgiyi alıp bişeyler yazıyo çok da büyütmeyin. Geçen senelerde de gördük aynısını canmavi 400 baraj mevzusunu açtı ardından hoca twit attı. Bu sene de amirim yazdıkdan sonra yazdı. Hatta amirim hesabı kapatınca o da kaçla kapattığı twitini sildi.
-
@ultras06 Doğru söylüyorsun
-
Kutluaya zerre kadar güvenmiyorum. Sadece pr kasmaya çalışıyor.