9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Benim duyduklarıma göre kendimi hazırladığım senaryo aynen şu : Kop ve monopol iptal + 70 barajını geçen 400 kişi yok... Eeeeyy çarşamba gel haydi
-
Beni uyku tutmuyor son birkac gun gecmek bilmedi. Şu soru iptali muhabbeti olmasa herkesin aşşagi yukari beklentisi belli olurdu ama suan bende dahil herkes diken ustundeyiz. Bir gun erken aciklansa ne olurdu sanki
-
2011 yilinda osym ile tanistigim ilk sinavda sehven sorularin dogru cevabini siklari kucukten buyuge siralayip bulabiliyordunuz buyuk bir suphe vardi sinavda sonuclar cok gec aciklanmisti sinavin iptali bekleniyordu 1.800.000 civari insani manen perisan etmisti oyle hatirlatmak istedim
-
@aslan38 Kader ortağıymışız meğerse. Hem o sınavda hem kaymakamlıkta
-
Hayırlı sabahlar güzel insanlar...
Fırtına öncesi sessizlik hakim forumda... -
günaydın dostlar bence artık bu saatten sonra yarın açıklanır. son gün sessizlik hakim olur sanırım foruma
-
@1baksan şuana kadar ki en gerçekçi senaryo.bunu demeye çalışmıştım ama cümleyi toparlayamamıştım teşekkürler
-
@scofieldmustafa kardeşim evlen artık
-
simdi kac soru iptal
-
@gargulu19
bence ya üç ya hiç. -
ya 3 ya hic
-
Yarın bu saatlerde kalpler normal atmayacak bu kesin
-
-
@gargulu19 BENCE cok net 2 soru iptal
-
Arkadaşlar iki ihtimal var ya iptal yok ya 2 iptal var. Benim merak ettiğim şey bu değil aslında , 69.5 durumu iptalsiz durum ise iptal olduğunda 69.5 aşağı düşecek mi? 69.5 nihai puan mı yani baraj dolmadı mı? 69.5 net ile kapattı iptaller düşüldükten sonra , 1.02 ile mi çarpacağız? Hiç iptal yok direkt 69.5 net=puan ile mi kapattı? gibi gibi şeyler.. Bu sorular net değil şu an , yani 2 kesin iptal var ya da hiç iptal yok deyince de her şey bitmiyor , onun da alt dalları kombinasyonları var yukarıda sıraladım. Ben bir dua edeceğim gönülden , iptali isteyen ya da istemeyen fark etmeksizin iptal durumunda ya da iptalsiz durumda Rabbim hiçbirimizi mağdur etmesin , hiçbirimizin hevesi kursağında kalmasın, amin. Kendi düşüncemi paylaşmak noktasında kırıp döktüğüm arkadaşlar varsa onlardan özür diliyorum,haklarınızı helal edin,kritik durumda olunca istemeden incitebiliyoruz. Allah bizi sevindirsin inşallah. Herkesin hakkında hayırlısı. Yarın ola hayrola.
-
Okyanusun ortasında ufak bi teknedeymişim gibi...
-
Youtube deki muhasebe anlatan kıvircik saçlı hocanın dediği gibi ormanda kaybolan güccük çocuk gibi olduk. Geçmiyor zaman
-
Tek umudum 70te kapatması inşallah 70le kaparda bizede nasip olur
-
Yap bi çılgınlık bugün açıkla ÖSYM
-
@miadayy ösym bu yapar mı öyle şeyler açıklayana kadar kanırtacak illaki