9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@teta arkadaslar kuruyemisin hilesi tuzlu kuruyemislerde oluyor 10 kilo fistigi tuz ile 20 kilo yapiyorsun ösym isi gibi cakalliklarla dolu o meslek
-
Gecen sene sucuklu oralet, can mavi abi gibi
Kisiler vardi saglam biseyler diyorlari simdi kimse yok yeniyetme, kendileri bir halt olmayip kimseyi begenmeyen tipler turedi -
@emrediyebiri arkadaşlar biz 15 kişi kapalı çarşıdan kaju fıstığı aldık kuruyemişçi listesine girer miyiz ? :))
-
@emrediyebiri ağa kütüphanede şuan sesli güldüm ya
-
@delikupeli kadro 7 kişi mülakat 2 katı olacak. 1 kişi liste dışı bilin bakalım kim o ?
-
-
@Atabey_06 kardeşim ek bugün yeni bir link açıldı ama ztn hali hazırda 5 boş link vardı zaten
-
@Atabey_06 Bu boş linkleri Allah bildiği gibi yapsın
-
@ENTRY sabret kardeşim şunun şurasında çarşambaya ne kaldı :)) çarşafa dolanmasın yeter ki, biz bekleriz :
-
@ENTRY 101 i de açtılar ama umutlanmaya gerek yok
-
@Larendeli yarin 16 dan önce açıklamaz simdi bunlar boyle bir durum ihtimali var.yarina kadar akliniza sahip cikin delirmeyen 100 kisi kaymakam olur.
-
bu kadar boş link...ÖSYM tarihi ferman mı yayımlayacak nedir:)
-
@a-tas bence kafadan 4 tane kamakamlıkla ile ilgili duyuru yayınlayacak bir tane dus terih var etti 5
-
@kaymakam1842 aslında link sayısı bir ölçüt değil, açık linklerin hepsinde duyuru yayınlanacak diye birşey yok. son iki duyurunun linkleri biri 90 biri 94. yani boş kalıyo bir kısmı
-
@Atabey_06 olabilir hocam link konusunda pek bilgim yok
-
Ben anlamıyorum, sınavdan ziyade bu konudaki otoritelerin ne demeye çalıştığını çözmeye çalışıyoruz. Eğer sınav barajım çok ı üstünde kapatırsa... Kimseye güvenmeyin.
-
@murad00 gecen sene 9:30 ile 10: 15 arası açıklandı bana göre gene bu saatler arası açıklanır
-
@ankara61 çok heyecanlı yani nasipse yarın bu saatler de herşeyi ögrenmiş olcaz
-
zaman geçmek bilmiyor tırnak yemeye başladım stresten
-
@çölkaplanı valla referans ve doğru bilgi aldığınız kişi sucuklu oralet denen trol se valla bu seneki arkadaşlar süper...