9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Lan yemin ederim şuradaki herkes sonuclarin açıklanmasından korkmuyorsa neyim
-
@smithes :):):) korumaya alalim saldirmasinlar kapatirim forumu yoksa
-
@kaymakamadayi006 cansın hocam Allah razı olsun
-
@teta vallahi korkuyorum ben nasil bakacam onu dusunuyorum cesaretim yok
-
@çölkaplanı hocam Dünyanın sonu değil. Böyle bakmak lazım olaya. Elinden geleni yaptığına inanıyorsan rahat ol. Olmuyorsa haketmemişsindir oluyorsa da dibine kadar haketmişsindir. Boyle bakmak lazim olaya
-
Sınavın hangi tarihte açıklanacağına İçişleri Bakanlığı karar veriyor olabilir mi
-
@amirim in söyledikleriyle @kaymakamadayi006 hocamızın aldığı son duyum örtüşüyor.
-
@teta eyw hocam biliyorum da insan ister istemez bi korkuyla karisik duygulara kapiliyor
-
@teta, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Lan yemin ederim şuradaki herkes sonuclarin açıklanmasından korkmuyorsa neyim
dostum bi hafta daha mı böyle kalsak umut vaardı en azından
-
şuan bakıyorum da yazılan tüm iletiler ruh halimle örtüşüyor bire bir aynı psikoloji vallahi
-
Ales sonuçları açıklanınca belki kaymakamlik açıklanmıştır da ismini yanlış yazmışlardır diye osym sifremi girmem
-
@teta korkuyorum ne yalan söyleyeyim
-
Beyler soguk su ile basinizi yikayin insanin ici aciliyor rahatliyor denedim ben tavsiye ederim
-
@murad00 bir titreme tuttuysa içinizi bende bir ilaç önerebilirim
-
@teta yalnız değilmişim belki kaymakamlık yerine ALES yazmışlardır diye şansımı denedim
-
@murad00 abdest alıyorum ben iyi oluyor soğuk suyla bi yarım saat rahatlatıyor
-
@teta oner hocam
-
@kaymakamadayi006, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
beyler son aldığım duyuma göre 380 kişinin mülakatakaldığı yönünde hakkımızda hayırlısı iptal edilmiş soru gözükmüyor.Hocam troll değilsin buna Emin'im ama geçmişte, bu ü sınavım tarihini önce 22 Haziran demişsin Sonra 1 Eylül sonra da 15-30 Eylül demişsin bu sefer yanılmazsın inşallah
-
120.000 kişi ile farklı illerde gerçekleşen bir sınavı okudunuz da kardeşim ne bekletiyorsunuz bizi...
-
Yalnız bu heyecanlar gecici biliyorsunuz degil mi hayatimizin içinde cok küçük detaylar. O yuzden tadını çıkaralım.