9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@vedatkoçakgop bu senekilere bakinca o eskiler dahaidi demek dogru olacaktir. Bu senekiler supriz yumurtadan cikan oyuncaklar gibi
-
@çölkaplanı yarın hersey belli olacak hocam bakalkm ortalık nasıl toz duman oluyor.
-
12.12.2019 açıklama tarihi yazan ALES sınavı açıklanmış arkadaşlar. O zaman bizimki de açıklanabilir
-
@miadayy yok bizim 18 saat daha sürünmemiz lazım
-
@miadayy yok açıklanmaz çünkü açıklanan sınavın sonuç açıklama sayfası tam ekran 1 gün duruyor. Yarın açıklarlar
-
@vedatkoçakgop aynen tek istegim düşük kapatmasi
-
@miadayy tam bu konuyla ilgili ileti yazacaktım.Fakat bizim sonuçlar yarın açıklanır diye tahmin ediyorum.Yine de hayırlı olsun ,yarına ne kaldı ki .
-
@teta geçen yıl ysk ve kaymakamlık aynı gün açıklandı.
-
@teta 12 aralıkta açıklanacak sınav 9 gün önceden açıklanıyor. Bizimkisi neden 4 aralık tarihine saatler kala açıklanmıyor. Bu da adaletsizlik
-
beyler son aldığım duyuma göre 380 kişinin mülakatakaldığı yönünde hakkımızda hayırlısı iptal edilmiş soru gözükmüyor.
-
@kaymakamadayi006 kaynak sağlam mı hocam
-
Açıklanan ALES'ten bir prova yapın heyecanı hissedin :))
-
@kaymakamadayi006, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
beyler son aldığım duyuma göre 380 kişinin mülakatakaldığı yönünde hakkımızda hayırlısı iptal edilmiş soru gözükmüyor.
hocam kaynağıda açıklasan isim vermen önemli değil içerden dışarıdan
-
@kaymakamadayi006
kaynak sağlam de yeterli :)) -
@forceful onu bilmiyordum olabilir o zaman
-
@kaymakamadayi006 eywallah kardesim. Kimse saldirmaya kalkmasin cok fena söverim
-
@kaymakamadayi006
hocam sen güzel bir insana benziyorsun :)) güvenelim mi bu kaynağa :)) -
@kaymakamadayi006 kardeşimizi korumaya alalım
-
@miadayy hahahaha
-
kardeşim içleriden üst kademelerden diyeyim