9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Ty yöneticilerine tekrar sesleniyorum buradan dostlar sizin de iki kelam etmeniz gerekmiyor mu bu yıl neden bu sessizlik. Bizlere oranla biraz daha ulaşabileceğiniz yerler duyumunuz vardır diye düşünüyorum. Sizlerde müdahil olun artık
-
amirim gittikten sonra net bilgi veren de olmadı
-
Yarın açıklanabilir misin lütfen. Bir haftadır kendi içime çekildim her şeyden bağımsızlaştım. Abdülhamit kadar yalnızım..
-
Kutluay hocamızın yazdıkları üzerinden yorum yapalım tahmin yürütelim arkadaşlar...
Hocamızın yazdıkları:Kaymakamlık sınavında itiraz edilen sorularda kısmi iptal var..
ortalama baya düşük..
“Sınır mutluluğu” yaşanabilir yine..tersten okursak sınır mutsuzluğu da mümkün..
Tek yargıç sorusuna müdahale olursa karşı müdahalede bulunacağız zaten..
Kop, monopol, tek yargıç ve başka sorularda olabileceğini işaret ediyor 'kısmi iptal'diyerek.
VAR demesi bilgi aldığını gösterir değil mi arkadaşlar? Yoksa bir öngörü müdür?
Yiğit hocada bugün kesin olmayan temkinli bir paylaşım yaptı.
-
@miadayy Var demesi bilgi aldığını gösteriyor.kop ve Monopol tartışmasız kesin iptal tek yargıcı iptal olamaz diyor
-
@miadayy, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kutluay hocamızın yazdıkları üzerinden yorum yapalım tahmin yürütelim arkadaşlar...
Hocamızın yazdıkları:Kaymakamlık sınavında itiraz edilen sorularda kısmi iptal var..
ortalama baya düşük..
“Sınır mutluluğu” yaşanabilir yine..tersten okursak sınır mutsuzluğu da mümkün..
Tek yargıç sorusuna müdahale olursa karşı müdahalede bulunacağız zaten..
Kop, monopol, tek yargıç ve başka sorularda olabileceğini işaret ediyor 'kısmi iptal'diyerek.
VAR demesi bilgi aldığını gösterir değil mi arkadaşlar? Yoksa bir öngörü müdür?
Yiğit hocada bugün kesin olmayan temkinli bir paylaşım yaptı.
Yiğitmhoca bence burayı takip ediyor ben kesin iptal olur demedim olmalı dedim filan dedi. Bence bu bile iptal olmama ihtimalini gösterebilir. Önceleri %100 iptal diyordu
-
@bozo_
Yiğit hocanın kesin olmayan açıklaması amirimin verdiği bilgi ve kutluay hocanın sessizliği... Taşları yerine koyunca iptallerde sıkıntı olabilir belki üç iptal var belki hiç yok. Açıklansa da herkes rahatlasa. Boşu boşuna birbirimizi kırıyoruz. -
Iptal.iptal.iptal
-
ÖSYM ye mail olarak başlığın linkini atalım açıklar bu kadar kombinasyon ve teoriyi gördükten sonra
-
@Willsmithh
tam bir beyin fırtınası. Bir hoca A dese neden B demedi? -
@Willsmithh attim ben tamam dediler
-
@Larendeli merhaba hocam acaba eşdeğerlik belgesi ile ilgili bir çalışmanız oldumu ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum bizimde almamız zorunlumu nasıl olacak bu işlemler bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
-
@Willsmithh bizim kadar kafa patlattıklarını düşünmüyorum, kesinlikle haklısınız
-
Yarın açıklanabilir.
-
@Enderbyk hocam tahmin mi sadece yoksa ?
-
@zzzz kesinlikle tahmin hocam
-
@Enderbyk o zaman inşaallah dediğiniz gibi olsun
-
Ösym genelde süresinden önce açıklamıyor arkadaşlar. Zamanında aciklarlar. Bir gelenekleri var. Önceden bazı sınavları erken acikladilar. O zaman da insanlar ösym nin yaptığı başka bir sınava erken aciklanır umuduyla baskı yapıyor. Şu anda bizim sonuçlar sistemde zaten. 4 aralıkta bir enter e basacaklar sonra bizi kaderimizi başbaşa bırakacaklar:)
-
@teta son cümleniz çok manidar olmuş:))
-
@yatko hocam öğrenirseniz banada bilgi verir misiniz