9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@miadayy Hocam iptal edilen sorularda kısmi iptal var dedi Kutluay hoca bu ne demek
-
@Teşkilatçılar Kutluay hocanın demesine göre birden fazla soruda iptal var ama bu bir bilgi mi kendi görüşü mü onu söylemedi.
-
@miadayy kop kop kop sus sus sus
-
@saffet siz bu üslupla zaten gelmeyin bu kutsal göreve.
-
Arkadaşlar bi sakin durup durup hortluyor aynı tartışma Allah izin verirse çarşamba göreceğiz neler olduğunu
-
@saffet Hocam orada zaten nakli yapıyor kendi görüş olduğunu söylemiyorki var olabilir demiyor var diyor
-
@ENTRY Allah bu kutsal görevi layıkıyla yapacak olan, hakkı hukuku bilen ve gerçekten emek verip hak edene nasip etsin bu mesleği.
-
@k-k hocam iyi araştırma yapıp yapmadığımın ölçüsünü ösym 4 aralıkta koyar. Ayrıca o soruda çıkarım yok. Türkiye'de insanların bilgi ve eserlerden habersiz oluşu bir çıkarım değil bilgidir. Çıkarım nesnel sonuçlardan oznel yorumlar çıkarmak demektir ve burada nesnel bir bilgi vermiştir, en sonundaki üzücü olma ifadesi de olaydan bağımsız kişinin kendi duygusunu yansıtan bir ifadedir.
-
"Turkiyede insanların bilgi ve eserlerden habersiz oluşu gelişen dünyayı yakalamada ülkemizi epey zorlayacaktir" gibi bir ifade olsa burada çıkarım vardır mesela. Nesnel bilgiden öznel yoruma gidiyor.
-
@miadayy ya birde boyle kutsal gorev felan demiyorlarmi bitiyoruz bizde sizin vizyona mulakata kalirsa torpil icin kapilari asindiracaksn o is dahada kutsal degilmi
-
@Teşkilatçılar 7 8 soruya itiraz edilmisi 2si 3u iptal demek istiyor anladigim kadariyla hocam.
-
@hasi-moto iptal Kesin diyor
-
@hasi-moto "İtiraz edilen sorularda kısmi iptal var``bu cümleYoruma açık bir kcümle değil ki kesin yargı
-
@Teşkilatçılar Aşağıdaki Yorumlarda da kople Monopol tartışmaya gerek bile yok diyor.Tek yargıca iptal olursa Biz de müdahale ederiz diyerekten yargıya Taşırız gibi anladım
-
Merhaba arkadaşlar. Ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum eşdeğerlik belgesi almamız gerekiyor. Daha önce alan arkadaşlar varsa süreç nasıl işliyor. Ne kadar süre içersinde alabiliriz. Ya da aynı bölümden bir kişinin eşdeğerlik alması durumunda bu durumdan herkes etkilenirmi. Dün bir cavep gelmedi de alan arkadaşlar varsa bir yol gosterebilirlerse çok teşekkür ederim
-
@miadayy amin verse de imtihan vermese de bunu bilelim yeter ki.
-
@Teşkilatçılar Yogun bir sekilde iptali beklenenler ve hocalarin ustunde en cok durduğu 3 soru:
1-KOP
2-MONOPOL
3-AĞRI(hatta bir arkadas cimere yazmış paylaştı.2018 GSYIH sonuclari henuz açıklanmamış.) -
@hasi-moto Hocam bende aynı kanaatteyim
-
@hasi-moto benim de iptal beklentilerim bunlar. İlk ikisi kuvvetle muhtemel 3. De olması yüksek ihtimal..
-
Sonuçlar açıklandığında askerde oluyorum, belge teslimi süresi bedelli askerlik süremle çalışacak gibi, daha önce mülakata kalan arkadaşlar hangi belgeleri teslim ettiler mesela asker olduğum için askerlik durum belgesini nasıl alabilirim, şimdiden hangi belgeleri hazırlayabilirim ?
Yardımcı olursanız sevinirim