9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@skrbrdr 400. kişi 69.50 net ile kontenjan dolmadı haberinin altının boş çıkacağını düşünmüyorum. Yiğit hoca da sağolsun paylaşım yaptı ve o da emin değil kop sorusunun iptalinden lakin iptal edilmezse sonradan iptali kesin.
-
@miadayy
Benim de artık kafamda oturdu evet sorular açık bariz yanlış bu tartışılmaz ama muhattabımız ösym soru iptali gelmeyebilir ve 400.kişinin neti 69.5 ki şu an ki tüm yorumlar buna yönelik -
@miadayy KOP sorusu kesin iptal. Kurumdan OSYM'ye bilgi notu gonderildi. Iptal olmamasi mumkum değil...
-
@karayell321 bu kadar kesin konuşmayın bence. Hocalar da şu ana dek hep kesin diyorlardı şimdi çok çok temkinli açıklamalar yapılıyor. İptal olur ama mahkemeye kalır bu iş. Benim izlenimlerim bu yönde.
-
Kurum mu osym ye soru yanlis diye bilgi gondermis tamam.
-
Arkadaşlar sabırlı olun
Bir çoğunuz mülakati ve sonucunu bekleyecek böyle giderseniz çok yıpranırsiniz
İki mesajdan sayısız sonuc, çıkarım yaptınız
Her türlü kombinasyonu denediniz...helal olsun
Bunlari yaparken benim gibi forumu düzenli takip edenleri de heyecanlandırıyorsunuz, bunun için teşekkür ederiz :)) heyecanımızi genelde yılda bir öldürüyorlar da.
Heyecanıniz hic ölmesin, yaşayacak güzel günlerimiz olsun.
Sessiz sakin izlemeye devam.... -
@kamikaze, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar sabırlı olun
Bir çoğunuz mülakati ve sonucunu bekleyecek böyle giderseniz çok yıpranırsiniz
İki mesajdan sayısız sonuc, çıkarım yaptınız
Her türlü kombinasyonu denediniz...helal olsun
Bunlari yaparken benim gibi forumu düzenli takip edenleri de heyecanlandırıyorsunuz, bunun için teşekkür ederiz :)) heyecanımızi genelde yılda bir öldürüyorlar da.
Heyecanıniz hic ölmesin, yaşayacak güzel günlerimiz olsun.
Sessiz sakin izlemeye devam....Hocam maksat vakit geçirmek paylaşarak öyle yada böyle geçmiyormuş an vakit. Hepimizin aklı Çarşamba gününde Bi şekilde vakit öldürüyoruz işte beyim fırtınası yaparak yoksa bakarız bizim yazıklarımızın dışında tablo da gelebilir karşımıza
-
Sınırda olmanın en büyük zorlugu acaba ya yanlışlıkla yanlışımı dogru hatırladıysam sorusudur bnce soru iptali den daha önemli
-
@sessessc hocam bende bunu düşünüyorum bi yanlış çok gerilere götürür inşallah ekstra bi yanlış gelmez
-
@bozo_ inşallah hocam
-
@sessessc aynı fikirdeyim kendimden şüphe eder oldum
-
Bakanlık mahkeme kararı ile iptal olursa yeniden mülakat yapacak. Bakanlık buna gönüllü değil. İptaller şimdi olacak. Tek mülakat olacak. Hadi 3 gün sonra görüşürüz.
-
@399mia bakanlığın gönüllü olup olmadığını nereden biliyorsun? Müneccim misin? Sana göre edilir bana göre edilmez. Görüşürüz üç gün sonra.
-
Ösym kop gel günahlarından.
-
@miadayy kim ister karmasik bir durum olsun
-
Arkadaslar bakanligin umrunda bile olmaz soru iptal olmus olmamis
-
@whshw Hem bakanlık hem de ösym umursamaz evet.Ayrıca takdir ösym de ama ben yine de kop sorusunun 4 Aralık ile birlikte iptal olacağını düşünüyorum.
-
@NikolayRomanov ÖSYM İPTAL ETMEZ. MAHKEMEDE İPTAL OLUR
-
@miadayy mahkeme iptal edince ne diyeceksin hocam merak ediyorum.Dur bi tahmin edeyim; “yanlış olan soruyu bir şekilde doğru yaptım ama ilk 400 deyim kazanılmış hakkım var,mülakata kalıyorum “ Vicdanınızla sizi başbaşa bırakıyorum.Öyle bir durum gerçekleşse dahi umarım mülakatta gerçek adalet tecelli eder...
-
@kaymakam benim vicdanım çok rahat. Zaten mülakata kaldım rabbimin izniyle. Ben Ösym'nin yapacağını söylüyorum. İptal olacak ama şimdi değil. Bu benim görüşüm tahminim. Herkes tahminini yapıyor ben de yaptım. Üç gün sonra görüşürüz.