9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@bozo_ amirim kardeşimi tanıyorum onun prestij gibi bir amacı yok o sadece duyumlarını paylaşıyor belli noktalarda onunla ayrıldığımız yerler oluyor.Ben şunu paylaşıyorum sizlerle kaç netle kapatıldığı kesin olarak bilinemez şuan için herşey tahminden öteye geçmiyor.ÖSYM kapalı bir kutudur bakanlık olsaydı söz konusu bu kadar belirsizlik olmazdı.
-
@ByMiA 1. Yazdığın yanlış. Aslında olması gereken senin yazdığın gibi ancak öyle olmuyor. En büyük örneğini geçen sene gördük. 400ü geçen sene de dolmadı dendi ve öylede oldu.
2. Yazdığın doğru. İptaller Mahkeme kararı ile sonradan olursa, mülakata sonradan girenleri bakanlık eler zaten 100 kişiyi alınmış olur.
Bu da Adil olmaz. -
@ByMiA hocam prestiji amirime değil Kutluay hocaya yazdım. Adam açık açık sonuçlar belli neden bekliyorsunuz yazdı. Sizce KPSS alanında ders veren biri emin olmasa bu riske girer mi.? Ben e girmez ki kendiside sınır yazdı. Kendisinden ders aldığımdan az çok nerede çalıştığını da bildiğimden bilgisi olduğuna eminim ..
-
@kaymakam, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
ÖSYM çağrı merkezi tarafından verilen cevap: İptal olması durumunda resmî açıklama yapılır ve teyit etmek için çağrı merkezinden arayıp bizden Bilgi alabilirsiniz.Lakin resmî açıklama olmadan bizim kesin olarak iptal var veya yok deme şansımız yoktur.Karine olarak İptalle alakalı resmî açıklama yapılmadığı için henüz iptal edilen bir soru yok deriz.
İptal yok deme amaçları resmî açıklama yapılmadığı için arkadaşlar anladığınız üzere.Osym genelde sonuçlarla birlikte iptal sorularının da resmî açıklamasını yapmaktadır.İptal bekleyen arkadaşlara üzülmeyin gibi nasihatlerde bulunanlara söylüyorum umarım bu nasihatlerden sizlerde payınızı alırsınız.Sonuçlar açıklandığında sürpriz ile karşılaşmayınAynen katılıyorum
-
69.5 netle kapatıp kontenjanın dolmadığı bir sınav soru iptali olmadan mümkün. İptal varsa kontenjan zaten dolmuştur.
-
Amirim iptal yok diye bisi demedi belli değil dedi.Ayrica 6 7 soruya baya bir itiraz olmuş.İptal olmaması icin bir sebep yok ortada.
-
Bu osym cagri merkezi herkese farkli seyler mi soyluyor anlamadim. Bana ve burda yazan arkadaslara iptal yok olsa biz biliyoruz dediler baska birine de burda yazilana gore sonucla birlikte aciklanir demisler. Gerci bakanlikta yok iptal demis sanirim ben aramadim arayan arkadas varsa o soylesin. İş cok karmasik
-
@kaymakam resmi açıklama olabilmesi için sınavın ösym tarafından açıklanması gerekiyor.
-
@bozo_ sonuçlar belli zaten bu biliniyor.Bahsettiğin hocanın soru iptalleriyle ilgili olarak öne sürdüğü iddialar doğru fakat o kişinin iddilarının doğru olup olmaması prestijini sarsmaz çünkü bahsettiğimiz kurum ÖSYM...bazen 2*2 4 eder bazen 6 eder ösym bu bundan dolayı prestijine bişey olmaz hocanın.
-
Ösym'yi arayanlardan biri de benim. Bir arkadaşıma daha arattım emin olabilmek adına. İptal olmadığını eğer iptal olsaydı haberlerinin olacağını telefondaki kişi söyledi. Ama emin olamadım nereden bilecek ki diye şüphe düştü içime. Forumdan birçok kişide arayınca cevap hep aynı oldu soru iptali yok diye. Amirim 69.5 net dedi kontenjan dolmadı dedi. Buradaki asıl soru şu:
KONTENJAN DOLMADIYSA 69.5 NET YAPAN BİRİSİNİN SORU İPTALİ DURUMUNDA 69.5*1,01 ile SINAVI KAZANMASI GEREKMEZ Mİ? -
Anlaşılan @amirim 3. Günün şafağında doğudan gelecek.
-
@bozo_ hocalar sorunun yanlış oldugundan emin iptal olcagı dan emin olamaz hocam, sanırım mahkeme yoluyla 500 kişi ye mülakat yolu gözüktü
-
@sessessc görünen o
-
@forceful bende tam olarak onu söylüyorum hocam.Sadece ben değil çağrı merkezi çalışanı da öyle söyledi dolaylı olarak
-
@safiTÜRK69 KARDEŞ sen çok biliyorsun maşallah şu doğru bu yanlış, sizin köyde mi öğretiyorlar bunları size.
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@sonsuz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@skrbrdr dediğin iptal yoksa mümkün
Bizde iptal olmadığı halde bu şekilde olacak dedik, kaç soru iptal olur bunu bilemeyiz bütün senor ya yı yazdım anlayacağınız.
-
@Tardukağan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@scofieldmustafa, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@miadayy hocam çünkü iptal edilince doğru yapanın neti azalıp hakkında hiçbir fikri olmayanda soruyu yanlış yapanda neti 1.01 ile çarpıldığı için her yanlış sorudan nasibini alıyor. Dengeler alt üst oluyor. Bu yüzden soru yanlışta olsa dengeleri bozmamak adına iptal olayına fazla girmiyorlar.
Pardon da yanlış soruyu nasıl doğru yapabilir bir insan
o kadar zekiler var ki soru yazanın niyetini bile okuyorlar
Bunu bana diyorsun ama ben yine de sana sataşmayacağım , soruların yanlış olduğunu ama iptal edildiğinde iptal edilmediği duruma göre daha büyük bir mağduriyete sebep olacağını ifade etmiştim , ama elbette beni anlamak için değil bana cevap vermek için okuyorsun yazdıklarımı , şurada 3 gün kalmış olan olmuş biten bitmiş , sana sataşmayacağım , ya sen haklı çıkacaksın ya da ben , o yüzden bekleyelim.
-
Ösym 2017 yılında iptal edip öyle kaymakamlık sınav sonuçlarını açıkladı.
-
YİĞİT HOCA'nın yazdığı:
Duyum harici! Kop sorusu iptal. Baska iptal olmazsa iptal sonucu 69.50 net ve üstü olanlar icin mulakat şansı olacak, 69.25 ve altı neti olanlar baraj altı kalacak.
Tek soru iptalinde malesef o soruyla beraber 70.25 ve 70 neti olan arkadaşları baraj altı kalacak. O soru dahil olmadan 69.50 ve 69.75 neti olanları baraj üstüne taşıyacak.AMİRİM ise 69.50 net yapan 400. oldu ve kontenjan dolmadı dedi.
İPTAL VARSA 69.50 NET KAZANDIRIR, YİĞİT HOCA HAKLI.
İPTAL YOKSA 69.50 KAZANDIRMAZ KONTENJAN DOLMAZ, AMİRİM HAKLI.
-
@forceful Adil olanı budur net!