9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
-
-
-
Safa sazak aldım pişman oldum çok yüzeysel Refik Gürbüz alıp çalışan var mı o nasıl ?
-
@Marsiyal Biraz yabancıyım kusura bakmayın. Sağlam referans dediğimiz bakan heralde
-
@Aslan-Reyiz bu hangi kitap
-
@Aslan-Reyiz Geçen seneki kadın hakları konferansı sorusunun cevabına kitabında yer veren yok sanırım, değil mi?
-
@merasim34 safa hocanın kitabı
-
@vamos var hocam ama akademik prof durmuş tezcan insan hakları el kitabı sayfa 493. kadın hakları başlığı
-
@Aslan-Reyiz kas biraz detay değil mi hocam? geçen sene ki sorulara bakılacak olursa tamamına yakın mevzuat ve genel sorulardı.
-
@Aslan-Reyiz reyiz durmuş hocanın kitap iyi gerçekten ama tekrara dönmek azcık zor:)
-
Arkadaşlar themis idareyi+kaim makam mevzuatı birkaç kez bitirdim. Bunların üzerine altın serinin idaresini çalışmaya gerek var mıdır? Altın seride içerik olarak sınavda fark yaratacak kayda değer fark var mıdır sizce
-
Arkadaşlar elimde 2016 basım kanunname anayasa idare var bir daha kitap masrafı yapmak istemiyorum. Kaynakları güncellemem gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
-
@shannarax kesinlikle güncellemelisiniz anayasa idare hukuku mahalli idareler ve teşkilat konuları için 2019 ağustos basımı kaynaklara yönelin
-
elinizde 2018 ağustos basımlı kitaplar varsa anayasa hukuku için yeter aslında idare hukuku için de yeter ancak bir takım değişiklikleri kitabınıza işlemeniz gerekir örneğin düzenleme ortaklık payı oranının %45 e çıkarıldığı bilgisi gibi.. keza teşkilat konusu için mümkünse güncel cb kararnamelerinin takip edilmesi gerekir, mahalli idareler için yine 2018 ağustos-eylül basımlı kitaplar iş görecektir varsa ufak tefek değişiklikler ilave ediverirsiniz sanırım büyükşehir belediyelerinde genel sekreter atama usulü değişmiş
-
@BlackList hocam bende themisden dönüyorum acaba kaim makamın mevzutınada bakmalıyım , yoksa themis yeterlimidir ikisinide çalışmış biri olarak size sorayım dedim
-
@RootofAllEvil teşekkürler
-
geçen hafta instagramda kaymakamliknotlari diye bir sayfa buldum tüm kanunları düzenlemiş ve satışa sunmuş kanun çalışmasını bilmeyenler o sayfadan yardım isteyebilir veya satın alabilir.
-
-
Tarih konulari nerden nereye arkadaslar ?