9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Willsmithh ben de bugün başlamaya karar verdim. bakalım olacak mı dostum
-
'' Yenileme kararının Cumhurbaşkanınca verilmesi halinde, bu kararın verildiği günden sonra gelen doksanıncı günü takip eden ilk Pazar günü oy verilir.''
Milletvekili Seçim Kanunu'nda bu ibare yazıyor ama 90 yerine 60 oldu değil mi? -
Arkadaşlar insan hakları konusunda Ahmet nohutcu , reşit gündüz, Halil kalabalık hangisini tavsiye edersiniz ... zaman kısıtlı ilk kez calısıcam tek bir kaynaktan çalışmayı düşünüyorum
-
@Daywalkers evet çok güzel anlattınız sağ olun.
Ama sizin benim ne demek istediğimi anladığınızdan emin değilim şu an.
Sizden sıralaması daha yüksek olan ve sadece tek kitaba 2 gün çalışıp hepsini yapmış olan bir arkadaşım tavsiye de bulunabiliyor mesela,sonuçta tavsiye..
Piyasadaki kaynaklara 4 ay boyunca çalışmış birinin karşılaştırma yapacak kadar bir fikri olmuştur diye tahminde bulunup,bilgi paylaşma konusunda cömert tavırlarınızı da hesaba katarak sormuştum içinize en çok sinen kaynak hangisi diye.Yine de teşekkür ederiz -
@corleone evet yeni yururluge yeni giren cbk bu hukmu bozar. O yuzden 60 gun
-
Kaymakamlık mülakatını 2. Ya da 3. Seferde geçen vardır değil mi? Ne kadar mümkün bu durum
-
@justlawyer, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kaymakamlık mülakatını 2. Ya da 3. Seferde geçen vardır değil mi? Ne kadar mümkün bu durum
- seferde geçen var kardeşim.
-
Idare ve anayasa için test hangi kaynak almalıyım acaba
-
@vuralkara ilk seferde geçilmezse sonrası zor falan yazmışlar bazı yerlerde. 7.ye kadar yolu var demek
-
@justlawyer referans olmadan mümkün değil kardeşim sağlam referansın varsa ilk seferde geçebilirsin
-
@justlawyer 9. seferde biliyorum
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun ilan. Ben yeni mezunum bu yılı kpss hazırlığına ayırmayı düşünüyordum ancak böyle bir ilan gelince şansımı denemek istedim. Sizce 2 ayımı yoğun bir şekilde bu sınava ayırmak yeterli olur mu? Yoksa bu sefer sadece tecrübe edinmek için girmek mi mantıklı olur? İdare-anayasa-mikro-makro-tr ekonomisi okulda almıştım ve bilgi düzeyim sıfır değil.
-
@marjinalmaliyt57 duzeltiyorum cumhurbaskanligi secim hakkinda kanun cbk degil. Kusura bakmayın
-
@can-mavi üstad insan hakları konusunda halil hocanın kitabını öneriyor ki bu konuda en önemli otoritelerden biridir.Yalnız bu alanda birçok akademik kitap da mevcuttur örneğin prof durmuş tezcanın insan hakları el kitabı gibi..
Kısa ve öz bir kaynak isteyen safa hocanın atlasını kullanabilir yada piyasadaki diğer kaynakları(nohutçu,kutluay vs ).Bu alanda hiçbir kitap tek başına 6/6 yaptırması cok zor.1-2 soru ilginç oluyor.
Safa hocanın kitabını merak edenler için 98 sayfa şematik güncel kısa ve öz hazırlanmış.
-
@Don-Pablo, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Aslan-Reyiz Kas 9. baskı için düzeltme notu mevcut mu ?
Mevcut değil hocam.Nohutçu paylaşıyor mu onu da bilmiyorum.
-
+Reşit gürbüz hoca da vardı onu unutmuşum.
-
@Aslan-Reyiz
Hocam idare ve anaysa için hangi test kitabını almalıyız
Ve deneme olarak hangi kaynakları önerirsiniz -
@mülkiidareci deneme konusu için bir şey diyemem ama soru bankası için kas veya
ritüel yeterli olur +yiğit hocanın 1500 mevzuat soru bankası. -
@Aslan-Reyiz Çok teşekkürler
-
Merak eden arkadaşlara bir fikir vermesi için örnek sayfa atayım