9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Sosyal medyadaki sınavlara hazırlık hesaplarında paylaşılan bazı sorular gerçekten çok saçma . Çuvalın en dibi artık, ilk defa duyulan kanunlardan soru hazırlamışlar; haliyle insan tereddüt ediyor ama en iyisi eldeki kaynaklar gibi.
-
@modifix hocam ister kaim makam ister direk kanundan mutlaka mevzuat çalışın, themiste eksiklikler olabiliyor.
-
@whshw trablusgarp savasiyla baslar Hatay'in anavatana katilmasi ile sona erer
-
@sbui61 tesekkurler.
-
@corleone Onları görünce hiçbir şey bilmiyorum diyorum. Ama sınav tarihinin en zor sınavlarından sayılan 2018 sınavı bile o derece değildi. Detayda boğulmak yanlış.
-
@kemankeşş Kategorisi: İlişkili Kuruluş
-
Hocalarım insan hakları için ne önerirsiniz ? Özellikle Kutluay kararlının konusu ve sorusu sizce nasıl ? Şimdiden Allah hepimizi bu yolda muvaffak etsin inşşAllah
-
@TY123 reşit gürbüz varmış
-
Kutluay kararlı alma kötü reşit gürbüz de kötünün iyisi
-
@Balakhan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
geçen hafta instagramda kaymakamliknotlari diye bir sayfa buldum tüm kanunları düzenlemiş ve satışa sunmuş kanun çalışmasını bilmeyenler o sayfadan yardım isteyebilir veya satın alabilir.
geri dönüşler çok olumlu dostlar. fiyatları da gayet uygunmuş. mutlaka inceleyin en azından güncelleme eki gibi ıvır zıvırlarla uğraşmazsınız
-
Yiğit YILMAZ Kaim Makam Mevzuat Konu Anlatım Kitabı Yenilikler ve Kısmi Düzeltmeler (1 Nisan 2019 Sonrası Mevzuat Yenilikleri)
-
Yeri burası değil ama adalet bakanı sn gül 1300 yeni hakim savcı alacağız demiş. Geçmiş iletilerde @amirim 28 aralıkta 100 kişilik idari hakimlik sınavının olabileceğinden söz etmişti
-
@hakan58 kusura bakmayın haberim yoktu
-
@k-k, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@justlawyer 9. seferde biliyorum
Tam 11 kez hakimlik mülakatından elenen avukat var bir de...
-
@vuralkara, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@k-k, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@justlawyer 9. seferde biliyorum
Tam 11 kez hakimlik mülakatından elenen avukat var bir de...
İsim ve soy isim vererek, insanları teşhir etmek hiç hoş değil. Yöneticilerden iletinin kaldırılmasını istiyorum.
-
Sınava giren aday sayısı kaç oluyor genelde veya kaç olmasını tahmin ediyorsunuz pek bir bilgim yok merak ettim
-
@Av-aylin32 geçen sene 28 bin kişi başvurmuştu bakalım bu yıl ne olcak
-
@Av-aylin32, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sınava giren aday sayısı kaç oluyor genelde veya kaç olmasını tahmin ediyorsunuz pek bir bilgim yok merak ettim
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2018-kaymakamlik-sinavina-rekor-basvuru-h5309.html
-
bu yıl giren çok olmaz ekonometri maliye ve çeko sınavı geçse bile mülakatta off olacaklar sınav ücretine ve emeğe yazık
-
@Balakhan bura karışır kardeş ben söyleyim