TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    970631
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      brunomars123 @balporsuğu Son düzenleyen:

@balporsuğu, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Abi siyaset bilimi, kamu yönetimi ayrı ayrı yazıyor metinde ancak ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum sıkıntı olmaz demi ? Ayrıca ilk sınavda bir belge istenmiyormuş mülakata kalırsak belge gerekli

Eşdeğerlik alacaksın

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Hayırlı uğurlu olsun @can-mavi @amirim ve pareto ya teşekkür ederim kendi adıma böyle insanların hala var olması güzel saygıyı ve teşekkürü hakediyorlar allah herkesin hakkında hayırlısını versin

• P
          paretowilfredo Son düzenleyen:

Dostlar eşdeğerlik hususu için hazırladığımız yazıyı da bırakalım şöyle. Kafasına takılan dostlar inceleyebilirler.

https://www.tercihiniyap.net/m/ozel-haber/kimler-kaymakamlik-sinavina-girebilir-kimler-kaymakam-olabilir-h7729.html

Bu mesajı ilk iletiye de ekledim dostlar. Aklınızda olsun, okursunuz kafanıza takıldıkça.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
          ...

...her dem taze doğarız,
          bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • F
            FreeBoY @Kaimmakam23 Son düzenleyen:

@Kaimmakam23 çekodan hala haber yok ama hazırlanıp girmek gerek inşallah sorunsuz eşdeğerlik alırız

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              brunomars123 @FreeBoY Son düzenleyen:

@FreeBoY kurulda bekleyenlerin daha ne zaman çıkacağı belli değil ilanda düzeltilir inşallah ekonometri dahil

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • C
                corleone Son düzenleyen:

Ben dilekçeyi 22 Temmuz da gönderdim ama cevap falan gelmedi. PTT'den iadeli taahhütlü göndermiştim hiç bir kağıt, belge gelmedi. Sıkıntı mı oldu ki acaba?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • B
                  brunomars123 @corleone Son düzenleyen:

@corleone hangi bölüm? Çeko ya da maliye ise kurula sevk edildi görüş bekliyor. Sınava kadar çıkar mı muamma.
                  Sbky ise en geç 1 ay içinde gelmesi gerekirdi

C Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • C
                    corleone @brunomars123 Son düzenleyen:

@brunomars123 SBKY

• kamikaze
                      kamikaze Yasaklı Son düzenleyen:

her zamanki gibi yerimizi alalım.şimdiden herkese başarılar diliyorum.klasik cümlelere gerek yok geçiyorum onları.sınavı çok çalışan mülakatı sağlam tanıdığı olan geçer.iyi eğlenceler 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                      • S
                        Statik Son düzenleyen:

Dostlar elinde Demokratikleşme ve İnsan Haklarına dair sağlam notu olan varsa paylaşabilir mi? Kaynakta önerebilirsiniz.

• K
                          kemankeşş Yasaklı @Kaimmakam23 Son düzenleyen:

@Kaimmakam23 yok hocam

• K
                            KaimakamAday Son düzenleyen:

Haydi bismillah herkese hayırlı olsun. Belirsizlik halini atlattık şimdi hedefe...

• P
                              paretowilfredo @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@paretowilfredo âmin kardeşim inşallah, asıl ben teşekkür ederim sana 🙂 bugünden itibaren maraton artan hızda devam ediyor , Allah en çok emek edenlere nasip etsin insallan

Amin kardeşim. Bahtın açık olsun, artık gelsin o vakit inşallah 🙂

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                              ...

...her dem taze doğarız,
                              bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

• H
                                Hayırlısıı Son düzenleyen: Hayırlısıı

Tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak. 2 senedir kpssden 80 üstü aldım kurum sınavlarını bekliyoruz. Bedelliye gideceğim. Dönüşte günlük 10 saat ve üzeri çalışarak toplamda 37 günde yetiştirebilir miyim acaba. Kafam çok karışık. Başka bahara mı bıraksam.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • ?
                                  Eski Kullanıcı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Bu forumdan çok güzel kaymakamlar çıkardık. Darısı sizlere olsun inşallah.
                                  Ayrıca süreçteki destekleri için başta @can-mavi kardeşime ve @amirim dostumuza hepiniz adına teşekkür ediyorum.
                                  Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.

https://www.tercihiniyap.net/m/ilan/icisleri-bakanligi-kaymakam-adayligi-sinav-ilani-2019-h8234.html

Dostlar eşdeğerlik hususu için hazırladığımız yazıyı da bırakalım şöyle. Kafasına takılan dostlar inceleyebilirler.

https://www.tercihiniyap.net/m/ozel-haber/kimler-kaymakamlik-sinavina-girebilir-kimler-kaymakam-olabilir-h7729.html

Biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik bu mesleğe gönül vermiş,bu davanın delilerine karşı...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 12
                                  • N
                                    NeedForYou Son düzenleyen:

şu başlığın güzelliğine bak be :)) @amirim @can-mavi tekrar tekrar teşekkür ediyorum duyumlarından dolayı.
                                    65 gün kaldı belki hergün günü buraya yazarım hem bana hemde size kamçılayıcı olur ümidiyle. Gerçekten azımsanamayacak bir zaman dilimi. Tabi günlük 7-8 saatin altına düşmemek kaydı ile 🙂

Herkese hayırlı olsun

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • L
                                      Larendeli @Hayırlısıı Son düzenleyen:

@Hayırlısıı denediğinizde bir şey kaybetmeyecekseniz neden olmasın? Tecrübe etmenizi tavsiye ederim.

Her şey hayalle başlar ve bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız!

• K
                                        klckyahilal @NeedForYou Son düzenleyen:

@NeedForYou hocam bende ilanı görünce direkt gün saydım bence yeterli bir zaman 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • esnaf61
                                          esnaf61 Son düzenleyen:

Arkadaşlar Yeni başlığa yazalım bakalım Allah herşeyin hayırlısını nasip eylesin Allah herkesin gönlüne versin.büyük emeğimiz var arkadaşlar Allah inşallah bu Emeklerimizin karşılığını dolu çıkarır.Çalışmalarımızın 2/3 bölümü bitmişti zaten ilanın gelmesiyle birlikte üçte birlik bölümünü de tamamlayıp sınava üç gün kala ders çalışmayı bırakıp sinav zamanını bekleyeceğiz.Şimdilik yoğun tempoya devam ediyoruz.Tekrardan Alllah hayırlı uğurlu eylesin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • I
                                            IS-LM @klckyahilal Son düzenleyen:

@klckyahilal maliye mezunuyum bende bugun yolladim dilekceyi 'maliye ve finans' bolumu yaziyor. hemen yolla sende bence problem olmasin

K F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 2 / 404
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti