9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Cümleten hayırlı olsun, içten içe sınav tarihini bilsek de ÖSYM takviminde sınav tarihini görmek ekstra motivasyon sağlıyor.
-
Arkadaşlar Yüksel Bilgilinin Türkiye Ekonomisi soruları kitabı var. Ağustos 2018 basımı. Acaba 2019 basımı çıktı mı veya çıkacak mı? Yoksa 2018 basımı sipariş etmeli miyim?
-
Bazılarına göndersikten 10 gün sonra cevap gelmiş yökten bende daha haber yok
-
Merhaba arkadaşlar ... bu sınava girmeyi düşünüyorum ama Türkiye ekonomisi ve insan hakları hic çalışmadım ... geçen yıl idari hakimlikten biraz tecrübem var ... sizce insan hakları ve Türkiye ekonomisi için hangi kaynaklar kaç kere bitirmek yeter li olur ... bu dersler için konu anlatımlı kitap yeterli mi test kitabı olarak onerebileceğiniz kaynak var mı ?
-
ekonometri hakkında bir gelişme var mı dostlarım?
-
@idarihakimmm, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Merhaba arkadaşlar ... bu sınava girmeyi düşünüyorum ama Türkiye ekonomisi ve insan hakları hic çalışmadım ... geçen yıl idari hakimlikten biraz tecrübem var ... sizce insan hakları ve Türkiye ekonomisi için hangi kaynaklar kaç kere bitirmek yeter li olur ... bu dersler için konu anlatımlı kitap yeterli mi test kitabı olarak onerebileceğiniz kaynak var mı ?
merhaba hocam, bu derslerden çıkan sorular çoğunluk olarak muğlak. Ama piyasadaki belli isimlerin konu anlatımı ve soru çözümü ile halledebilirsiniz. Özellikle TR Ekonomisi son yıllarda Ekonomik Gösterge ağırlıklı geliyor. Biraz şansa gibi duruyor görüşüm.
-
@kemoenes çok teşekkür ederim cevabınız İçin hocam ... Yasin Coban konu anlatımlı kitabını almayı düşünüyorum ... insan hakları İçin onerebileceğiniz memnun kaldığınız bir kaynak var mı ...
-
Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
İktisat, Analiz konu anlatımı ve özgün soru kitabı yanında da çıkmış sorularla iyi olur mu?
-
@kemoenes Birde hocam idari yargılama usul bu sınavda çıkıyor mu ... çalışmalı mıyız tercubeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ...
-
@idarihakimmm hayır çıkmıyor.
-
@dervisoglu teşekkür ederim hocam ..
-
geçen yılın soruları elinde olan var mı ?
-
Maliye mezunuyum eşdeğerlik almaya gerek var mı ? Maliye ve Finans şeklinde yazılmış emin olamadım bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
-
@paretowilfredo hocam şimdi çok sorulacak. İlk girinizin altına kaynak, soru bankası ve hangi konulara ağırlık vermemiz gerektiğini belirten bir yazı yazabilir misiniz ?
-
@Statik bende maliye mezunuyum dilekce verdim ama problem olmasin
-
Hepimiz için hayırlısı olsun.Allah utandırmasın yar ve yardımcımız olsun..
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo hocam şimdi çok sorulacak. İlk girinizin altına kaynak, soru bankası ve hangi konulara ağırlık vermemiz gerektiğini belirten bir yazı yazabilir misiniz ?
@beveridge-eğrisi Dostum açıkçası ben bu sınava özel olarak hiç çalışmadım. Bu yönden benim önerilerim ancak gözlemlerime ve işittiklerime dayanabilir. Ancak eğer @can-mavi gibi daha önce bu sınavı kazanmış, başarı göstermiş ve rüştünü ispat etmiş dostlarımız eğer ki bu minvalde yazılar yazarlarsa ben de ilk mesaja bunları ilave edebilirim dostum. Bilmiyorum dostlarımız ne derler
-
@IS-LM nasıl yollıcam ptt ile mi e mail mi atıcam
-
Deneme olarak önerebileceginiz kaynaklar var mi acaba arkadaşlar