9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi kardeş, bir de cansarı var. Akraba mısınız
-
Tarihte çağdaş dahil mi
-
Ya arkadaşlar burada birbirimizi yemek yerine her yoruma bir konunun bir kısmını koysak mis gibi el ele mülakata gideriz.
İnsan hakları:
İngiliz belgeleri: Magna Carta, Haklar Dilekçesi, Habeus Corpus, Haklar Bildirgesi
ABD Belgeleri: Virginia Haklar Bildirgesi, ABD Anayasası, Bills of Rights
Fransız Belgeleri: Fransız Yurttaş Hakları Bildirgesi
İkiz Sözleşmeler: Kişisel ve Siyasal Haklara İlişkin Uluslararası Sözleşme ve Ekonomik Sosyal Kültürel Haklara İlişkin Sözleşme
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Çalışma programınızı nasıl yaptınız arkadaşlar ? İdare mikro
Anayasa mikro
5 gün bu şekilde konu çalışıp 1 gün soru çöZeceğim eksik olduğum yerleri not alıp tekrar döneceğim
TR eko makro
Tamamiyle bitirip tekrar idare+anayasa+iktisat
Sonra insan hakları makro
Tekrarlarımı bu şekilde yapacağım.
Şu ana kadar bitirdiğim bir ders yok inşallah hepSi rahat Rahat yetiştirÇalışma programını paylaşmak,ekleme yapmak,tavsiye de bulunmak isteyenler buyursunlar lütfen..
-
Deneme olarak kaynak paylasabilecek var mi
-
@Nostromo, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi kardeş, bir de cansarı var. Akraba mısınız
Isimler aynı olunca değil, soyisimler aynı olunca akraba olunuyor dostum can sarı ile akrabalığın olmadığı gibi can kırmızı veya can yeşil ile de akrabaligim yok ama belki soyadı mavi olan herhangi biriyle olabilir
-
@can-mavi hala karalama diyorsununuz komik gerçekten olmayan bir şey üzerinden mi konuştum örnek gösterdim mesaj kutuma gelen bir mesaja da hatta diğer dersleri çözmedim nasıl olduğunu bilmiyorum amacım karalamak olsaydı ona farklı bir cevap verirdim yazdım ama siz iftiracısınız yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi davranıp burda ki insanları bana karşı kışkırtıyorsunuz burda geçmişiniz olması beni suçlu gibi göstermenizi sağlamayacak ama... tekrar söylüyorum insanların kafası karışmasın diye söyledim bir daha sizin gibi laftan anlamaz, sözlerimi çarpıtan birine cevap vermicem.
-
ilanın geldiği ilk günden şu kısır tartışmaları bir kenara koysanız artık
-
@Av-aylin32 liyakat alaaddin’in sihirli lambasındaki cin gibi. Veyahut kirke’nin bastonu gibi. Sürekli dillerden düşürülmese de tatlı bir masaldan başka bir şey değil.
-
@mia_nur, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Çalışma programınızı nasıl yaptınız arkadaşlar ? İdare mikro
Anayasa mikro
5 gün bu şekilde konu çalışıp 1 gün soru çöZeceğim eksik olduğum yerleri not alıp tekrar döneceğim
TR eko makro
Tamamiyle bitirip tekrar idare+anayasa+iktisat
Sonra insan hakları makro
Tekrarlarımı bu şekilde yapacağım.
Şu ana kadar bitirdiğim bir ders yok inşallah hepSi rahat Rahat yetiştirÇalışma programını paylaşmak,ekleme yapmak,tavsiye de bulunmak isteyenler buyursunlar lütfen..
Hocam bence deneme çözmek çok önemli. Tekrarlar yerine deneme çözerek eksikleri tanımlamak benim yöntemim. Bildiğim konuyu çalışmak zaman kaybı geliyor bana. Yeni test kitaplarına yöneliyorum.
-
@Av-aylin32 iftiracı diye nitelendirmeyin, neden biliyor musunuz, peşpeşe yaptığınız 2 3 yorumdan asıl gaye anlaşılıyor, bence de cevap vermeyelim
-
@can-mavi soyadı aynı olmayınca akrabalık olmuyor mu kardeş, dedemi akrabam bilirdim ben bunca zamandır.
-
@Nostromo sakin ol şampiyon, gerilim yaratmak için cevap vermedim , espirili bir atışma olsun diye cevap verdim, doğrudan adi can soyadı da bir renk olan birini örnek verdiğin için yazdım
-
Neyse, ilan tekrardan hayırlı olsun, Allah en çok hakedene nasip etsin, iyi çalışmalar, kalın sağlıcakla..
-
@can-mavi sen de sakin ol şampiyon. Hepimiz mizahseveriz, rekabete gerek yok. Ben de espiri yapıyorum herhalde yani.
-
Pareto reyiz bizi banlamadan ışınlanalım. Tekrardan hayırlı olsun. İyi olan kazansın derdim ama biliyorsunuz mevzuyu. Hadi allaha emanet..
-
@Tardukağan
Hangi kaynaktan deneme çözuyorsunuz hocam -
@mülkiidareci Yargı, Pegem ve Akademikus
-
Merhaba dostlar yeniden.
Sınava kadar artık bu başlığın azami verimli ve keyifli olması adına peşinen olacak uygulamaları söyleyeyim, ikili tartışmalara, kaynak reklamına veya karalamasına, kitleyi provoke edecek türde iletilere vb. sorun çıkartan hiçbir şeye müsade etmeyeceğiz. Direkt olarak uzaklaştıracağız. İlk gün şöyle bir baktık, yine benzer şeyleri yapacağını düşünenler olduğunu gördük. Lütfen tekrar etmeyin, ne siz kaldırılacak iletiler yazıp yorulun, ne de bizi yorun
Herkese iyi forumlar dostlar.