9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Larendeli anladım hocam sınav zaten o netler le gelir kazanılır da denemelerle sınavlar ne kadar uyuşuyor onu merak ettim kendimizi kandırmayalım diye bende bugün tavsiyenize uyup hiç çözemediğim başkent kariyer yayını denemesi alcam aynı olacakmı bakalım
-
Geçen sene de denemelerde uçan kaçan oluyordu 28 bin kişiden 400 kişi çıkmadı.
This is ÖSYM not other:) -
Arkadaşlar kaymakamlar ne kadar maaş alıyor bilgisi olan var mı. Aday değil asaleten atanmış kaymakam maaşı?
-
-
@merasim34 haha evet ama genel olarak sallayıp ego tatmini yapan yada kendini kandıran da çok maalesef
-
Arkadaslar bence max 20 yanlisa kadar sansimiz var. 20 yanlisla listeye gireriz gibi geliyor
-
@yigido89 4t alma ne alırsan al valla
-
@NeedForYou teşekkürler kas aldım
-
@whshw 75 net ile listeye girmek mi? İlk 100e girilir. Geçen sene 76 net yapan 72. Olmuş.
-
Arkadaşlar cumhurbaşkanlığı hizmet birimleri ile bakanlıkların hizmet birimlerine nerden ulaşabiliriz acaba elimde yeni basım kaynak(lar) yok da
-
@kılıçlar 2010 da Anayasa mahkemesi kararıyla siyasi partiler kanunun 108.maddesini iptal ettiği durum var. Mahkeme haklarında kapatma davası açılan partiler kendini fesh ederek kurtulmalarına olanak sağlamış.
-
Geçen sene ihalelerden soru gelmiş miydi İdareden hatırlayanınız var mı ?
-
@gürkannn hocam ben biraz garanti olsun diye soyledim.
-
@iyibiri 1 numaralı cumhurbaşkanlığı kararnamesi mevzuat gov yazın ilk çıkan pdfde her şey var
-
çıkmış klasik sorular elinde olan var mı?
-
Ritüel deneme çözen var mı benim pek hoşuma gitmedi
-
@adalet zor mu hata mi var yoksa kolay olduğu için mi beğenmediniz
-
@müfettiş sanki 1 deneme içinde hukuk kısmında söylüyorum fazla gereksiz soru vardı. Diger denemelerde öyle olunca çözmeyi bıraktım Kaim makakamıda çözdüm onun hukuk kısmı iyidi.
-
Ben bugün mülki idare amirliği denemesi aldım başkent kariyer iktisat tr ekonomisi ve Türkçe açısından en iyi deneme idi anayasa aidare ortalama zorlukta diğer denemelerde olan 4 5 tane zor olan mevzuat sorularında yok diyebilirim öneririm
-
Artıvizyon bitiren var mı arkadaslar ? Deneme olarak o da önerilmişti .