9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@kadr genel gorevli mahkemeye basvurur yani idare mahkemesi. Danistay ve vergi mahkemeleri ozel gorevli
-
@dervisoglu mülkiamir kitabındada il encümeni ve Büyükşehir belediye Meclis kararlarına karşı Danıştay yazıyor
-
soru bankası net'in kaymakamlık denemesi için biz tercihiniyap ailesine özel bir indirimi var mı acaba ? @paretowilfredo @Antimülakat hocalarım
-
@dervisoglu Tamam bende öyle biliyordum ,hocam Danıştay deyince kafam karıştı
-
@müfettiş ben kanunu bilirim,b.b baskani meclis kararlarina karsi idari yargiya basvurur diyor. Danistay ibaresi gecmiyor.Acaba ilce belediyelerin yapilan degisiklige karsi danistaya 10 gun icinde basvurmasindan mi bahsediyorsunuz
-
Bu sene sınava girecek olanların geçen seneye göre sayısının baya az olduğunu düşünüyorum.(forumdaki hareketlilikten yola çıkarak ) Ayın 8ine kadar yoğun tekrarlı günlere girmiş bulunuyorum....
2gün idare
1gün tr ekosu
1gün anayasa
1gün inkılap+türkçe
1gün iktisat
ve maalesef 1 gün insan hakları
ayın 8 ine kadar bu hızda devam edeceğim. Kas+ritüel soru bankalarını beğendim. Ufak tefek hataları var ama hata olduğu anlaşılıyor zaten. 8i akşamı esenboğada olurum. 9u Allah kerimKalan 17 günü iyi değerlendirelim bol tekrarlı. sizde hedefi bilemem ama bende hedef +77. Azalıp artması tamamen insan haklarına ve iktisata bağlı Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
-
Arkadaslar ne dersiniz gecen sene ki gibi bu sene de 70 le sansimiz olur mu
-
@NeedForYou nitelikli çalışan sayısı daha önemli hocam bu sene bu sayı kesinlikle arttı.
-
@whshw valla ne söylesek boş yanıtı bize ösym verecek
-
@NeedForYou kardesim rituel nasildi genel olarak , idare kismi ve iktisat kismi genel olarak nasil?
-
@zubizubi zorluğu orta derece ve akıcı olarak çözülüyor. Rahat rahat günde 500 soru atarsın. Tabiki de öğrenerek
-
Detayın detayı sorularla Facebook gruplarında falan şu derece sorusu diyenlere hiç bakmayın. ÖSYM sorularını çözmüş birisi için kitaplar inanılmaz ağır zaten. Kaynaklarından bir soruyu bile adaylarla paylaşmayan yazarlar ticari kaygıya devam yani
-
@NeedForYou deneme olarak ne önerirsiniz acaba ?
-
2019 KAS denemesi çözen arkadaşlar netler nasıl zorlanıyor musunuz sanki bazı sorular abartılarak detaylı sorulmuş yanlış mı düşünüyorum ?
-
@yigido89 soralım hocam, bir dönem özel bir indirim durumu vardı. Halen geçerli olabilir diye düşünüyorum.
-
@yigido89 kas 10lu,artivizyon5li,kaim 5li,sorubankasi.net10lu sec begen al :))
-
@yigido89 sinava 17-18 gun kaldigini dusunursek bir tane 10lu bir tane 5li alman daha mantikli
-
@dzndr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Belki çıkar. İşkence komitesi her hakka sahip.
Ekleme yapıyım. Göçmen işçiler komitesi uygulamada genişletilmeye başladı AİLELERİNİ DE içine alacak şekilde yeni komite kuruldu. Türkçe kuran sözleşmeyi onayladı ama bu yeni komitenin denetim yapma yetkisini henüz kabul etmedi. BM örgütü içinde sözleşme ile kurulmuş olmasına rağmen Türkiye'nin denetimini kabul etmediği tek komite "göçmen işçiler ve aile fertlerinin hakları komitesi" dir. Faydası olması dileklerimle.
-
Kamu kurumu niteliğindeki mesleki kuruluşların tam listesi elinde olan var mı arkadaşlar? Bende 19 tane var ama arkadaş 20 taneymiş dedi ama 20.yi bilmiyoruz.
-
@dervisoglu teşekkür ederim hocam kas 10 lu aldım