9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sumeyyecagilci hocam eksi olacak diye düşünüyorum emin olan arkadaşlarda fikir belirtirse iyi olur
-
@adanali01 0,10x2,8 den 0,28 çıkıyordu ama
-
Butce sorusu xpx+ypy olacakti. Esneklik sorusu da yuzde 28 azalir olcakti
-
@gky o soru yanlış Hocam Nevşehir’de 2016 da bk kararı ile ekleniyor resmî mevzuata bakarsanız görürsünüz.kendi sitesinde de var bu bilgi . ÖSYM ye iptal başvurusu lazım.
-
@gky en basit iktisat sorusuydu bana gore
-
@gss15 seyahat hakkı değil hocam cevap sosyal güvenlik hakkı olacak
-
@dzndr hocam soru yanlış hatırlamıyorsam planlı kalkınma döneminden bahsediyordu o dönemde malum dış açık sorunları ithalati azaltmak için ithal ikameci politika izlenilmis olup, ülke içinde tüketilen malları üretmek amacıyla sanayilesme stratejisine yönelik politikalar uygulandığı için ben halen gıda sanayisi diyorum. Madencilik turkiyede hic bir dönemde önemli bir sektör olmamıştır.
-
Bm çocuk hakları sorusunun cevabı neydi
-
Çarpan sorusu ve 1960’lı yılların cevabı nedir?
-
@399mia Bende okudum ama kop projesinde demiyor sulama projesinde yazıyor gerçi Nevşehir işaretledim ama kimse yazmayınca merak ettim
-
@gss15 ahlaki ikilemli cevap vardi sanki oydu.
-
@Hayaller71 bu soruda kafayi yedim allahim soruyo durmadan yanlis okuyorum allahtan dogruymus
-
@fthdyngc yasama yaptım ben
-
@resen7 çarpan 4 kat artar. C=0,6 ise çarpan 2,5; c=0.9 olunca 10 oluyor.
-
@gky Hocam sulama dahil mevzuatları falan okudum hep Pazartesi Salı nasip olursa iptal için dilekçe yollayacağım ÖSYM’ye.3 iş günü süresi varmış.
-
@winteranfang 3 diyenler var da 2,5 tan 10 a 3 kat artıyor şeklinde
-
Madde 26- Herkes eğitim hakkına sahiptir. Eğitim, en azından ilk ve temel eğitim aşamasında parasızdır. Çocuklara verilecek eğitimin türünü seçmek, öncelikle ana ve babanın hakkıdır.
-
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Geçen seneye göre kıyas soran arkadaşlar olmuş. Geçen seneye göre Bi tık zor olduğunu söyleyebilirim. Türkçe geçen seneye göre daha kolaydı arkadaşlar. Geçen sene Türkçede çok belirleyici 3-4 soru vardı. Bu sene Türkçe için zor soru sayısı 1-2 idi. Tarih standarttı. İnsan hakları geçen seneye göre daha zordu. Türkiye ekonomisi de aynı şekilde.
Alanda ise Anayasa geçen sene gibiydi. Oldukça kolaydı. İktisat kesinlikle daha kolaydı geçen seneye göre. İdarenin zor soru sayısı geçen seneye göre daha fazlaydı.
Fikrimce barajı geçen arkadaşlar mülakata girecektir.
-
@Yunus1059 yani cevap ebeveynlerdi
-
Geçen sene sınav aslında 70 le değil daha düşükle kapattı .
Kural gereği 70 diyoruz .
Ama 400. Kişinin puanı daha azdı .
Karşılaştırmaları buna gore yapalim