9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@whshw ama mrs negatif degilki azalan
-
Aynen farksizlik eğrisi üzerinde toplam fayda aynıdır.soru eğer hatırladığım gibi farksizlik eğrisi negatiftir seklindeyse cevap budur eğimden bahsetmiyordu cunku
-
@winteranfang 4 kat artmakla 4 katına çıkmak faklı şeyler. Eski YGS'lerde örnekleri var. Yoksa biz de 2,5la 10u bulduk.
-
@Yunus1059 hocam valla açıkçası bende emin değilim dediğim gibi soruda yasal düzenleme yapma ile ilgili bisey di diye hatırlıyorum. Bende hiç bir kitapta denk gelmedim. Benim cevabim doğrudur demiyorum ama devletler ancak yaşama organıyla çocuk hakları ni koruma altına alabilir söyle düşünebiliriz ben işaretlerken öyle düşündüm açıkçası mesela bir bm ile protokol sözleşme imzalandığında ülkeler o protokole göre yasa çıkarırlar. Ben böyle çıkarımda bulunarak yaşamayı işaretledim soruyu tam hatırlamak lazım. Yoksa valla bu forumdaki hiç bir kardeşimin kafası bu soruları türkçe tr ekonomisi ve insan hakları sorularını hazırlayanlar kadar güzel değil
-
@Yunus1059 hangi sözleşme bu hocam. BM çocuk hakları sözleşmesinde böyle bir madde yok
-
@paraşütçü-walras katılıyorum hocam daha önce çıkmış sorularda da bu şekilde kabul etmiş kaç kat artmıştır diyor ve ÖSYM enayi değil 2.5 ile 10 u herkes buldu zaten dikkat ölçnenn bir soruydu bence cevabı 3 kat ayrıca artmak kelimesi toplama ifade eder
-
@Willsmithh cevap 4 olursa kendisiyle celismis olur. Sınavı başka bi kurum yapsa neyse de kendi sorduğu soruda böyle kabul etmiş.
-
@johnwick, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
İktisatta Sızıntılar mı soruluyordu enjeksiyonlar mı ?
Enjeksiyonlar soruluyordu.
I G X -
-
Türkçede kabuk ve çekirdek sorusunu ne yaptınız arkadaşlar? İçerik biçim ile dil üslup arasında kaldım açıkçası
-
@BlackList içerik biçim
-
@BlackList içerik biçim yaptım.
-
Tr ekonomisi neler vardı
-
@whshw kesin mi hocam
-
Cevabı ağrı olan soru neydi?
-
Arkadaşlar soruda kaç katıdır? Diyordu hal böyle olunca 4 katıdır seçeneği doğru gibi duruyor , sınavı benim gibi 70 sınırında olan var mı kaçarsa 1-2 soruyla kaçacak gibi duruyor ( bildiği 3 soruyu yapamayan ben )
-
Kişi başına düşen gsyih yi mi soruyordu
-
@gencbiraday herkezin bilipte yapamadığı en az 3 soru vardir
-
@gss15 hocam yurtdışı sorusundan emin misiniz
-
@gencbiraday kaç kat arter diyordu 3 olması lazım Emim iyice okudum soruda ne istiyor diye