9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@ceterisparibusss kitapçık açıklansa 10 soru olacak değil mi yoksa sınava girenler kendi sayfalarında tamamını görecek mi
-
@engineerisletme tamamını görecek.
-
@mülki sınavda aklıma bu örnek geldi.
-
Kafalar iyice gitti ben soruları uydurmaya başladım inşallah yarın açıklanır
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Dostlar, 75 doğrusu 5 boşu olan ilk 400 arasına girer!
Saygılar...Amirim kop sorusu hatalı diyorlar varmı bilgi
-
@ank3435, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kafalar iyice gitti ben soruları uydurmaya başladım inşallah yarın açıklanır
Ben bakmicam yüzde 1 bı ihtimalim var yarın 0 olmasın 20 gün sonra 0 olsun
-
Yarın açıklansın da hayırlısıyla rahatlayalım. İnşallah hesapladığımızla cevaplar arasında bi fark olmaz. Korkmuyor değilim
-
@Chapus o sene bu sene İnşallah.
-
@ank3435 o zaman türkiye ekonomisini ben yanlış hatirliyorum 1) enflasyon sorusu 2004
2)ağrı 3)1. Sanayi planı 4)otomotiv 5) taş toprak 6) ev iso ile uğraşanlar 7)ücret ve maaş kalkınma planlarının özellikleri diğer soruları hatırlayamadım türkiye ekonomisinde -
@Dolaylı-tümleç eyvallah
-
@kema-boratav ben hayatımda bu kadar karışık grup görmedim, şuan ben bu sınavı kesin kazanamam , o kadar hatırlamadığım soru var burda , çoğu kişi kesin net diyor
-
Yalnız ben kaçırmış da olabilirim fakat yerel yönetimlerle ilgili bir soru vardı soruda sanki Avrupa kelimesi geçiyordu, bu soruyla ilgili genel bir kanı oluştu mu ?
-
@Yunus1059 birde mülkiyet sorusunu eklersek kalıyor 2 soru
-
Arkadaşlar sorular ve cevapları topluca çıkardım foto nasıl yükleniyor siteye tarif ederseniz atarım siteye.
-
@27ömer27, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar sorular ve cevapları topluca çıkardım foto nasıl yükleniyor siteye tarif ederseniz atarım siteye.
bir yere yükleyip (resim yüklenen site) link paylaşımı edebilirsiniz?
NOT: Kurallara uygun mu forumda onu bilmiyorum -
@a-tas huzliresime falan yükle usta
-
@mülki, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar. Her sınav döneminde yaşadığımız "kendi doğrusunu kabul ettirme" şenlikleri bu sene daha bir coşkulu geçiyor. Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla 75 üstü bekleyen aday sayısı bir hayli fazla, ama misal 80 net gelir diyen adam karar yeter sayısının 151 olduğunda ısrar ediyor, 378 milletvekilinin bulunduğu toplantıda 151 oyun yeterli olduğunu iddia edenin ya matematiğinden ya aklından şüphe ederler. ÖSYM soruları yayınladığında forum sıralaması yaparken görüşmek üzere, tekrardan geçmiş olsun
Her sene sınav açıklanana kadar aynı muhabbet oluyor açıklanmadan 80 90lar havada uçüsuyor bu 80 90 diyenlerin yuzde doksanı 60 neti geçemiyor. Onun için bubları çok kafaya takmamak lazım onlar kendilerini kandirmaya devam etsin.
-
@mülki hocam hayırlı akşamlar, ihtiyar heyeti için Mv gibi değil de eski sistemdeki bakanlar kurulu gibi düşünmek gerekiyor bence. Encümen de aynı mantıkla düşünülebilir. Ve dediğiniz gibi bir de ihtiyar heyetine oy kullansaydık , hani hepimizin okuduğu bi cümle var ya “ doğrudan demokrasinin tek örneği muhtarlık seçimidir “ diye , bu cümleye bir de “
“ihtiyar heyetini” eklememiz gerekirdi -
@a-tas sanki siteye 1 yerden yükleyebiliyorduk
-
@hll benim alamadığım idarede 41 soru var yine anayasa aynı şekilde bu soruların çoğu gündeme gelmedi , herkes sonuç söylüyor ben de mi sıkıntı var anlamıyorum, bunla mümkün değil kazanamam