9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Tek yargicin gorevlerine bir iki uc dedim. Var mi baska bir şık isaretleyen yada bilen
-
@whshw
Bende tek yargıcın g rwvlerinw bir iki ve üç dedim bireysel başvurulara bakar rapor hazırlar son şıkkı hatırlayamadım -
@Etiketsiz şıklari bende suan hatirlamiyorum ama birinci oncul kesin dogruydu kalan iki şıkta mantikli gelmisti
-
Ben sadece 1 dedim ama emin degilim, 3de yada 2.öncülde sanırım devlet başvurusu diodu olmaması lazım diger öncül ü de hatırlayamadım rapor hazırlama gibi bişiydi kaynaklarda bireysel başvuru dışında bişi bulamadım çok yüzeysel anlatmışlar
-
Türkiye Ekonomisi'ni niye bu kadar zorladınız arkadaş?
Piyasadaki kitaplar da artık işe yaramıyor. -
@sessessc ev kadınları değil öğrenciler olacak cevap
-
Arkadaslar ellerinize sağlık paylaşımlarınız icin,fakat bazılarının şahsi cevapları sanki ösym cevap anahtarıymış gibi anlaşılıyor,baz alınıyor.Osym soruları verene kadar itibar edilmemeli.Birde arkadasimizin biri ,iktisat bolumunde sorulan butce sorusu cevabı olarak M=px.x+py.y gibi kesin dogru gibi bir paylasimda bulunmuş,zannedersem sorunun a şıkkını unutmuş.Y=G/Py-Px/Py.x gibi bir sik vardi cevapta buyuk ihtimal bu sik olmaliydi.Eger sizlerinde dedigi gibiyse ve siklarda m=px.x+py.y varsa OSYM soruyu iptal etmelidir.Zira ben diger siklarda boyle bir sey goremedim .Basarilar dilerim
-
@underwood keşke öle olsa bende öle yaptm
hocam sınav sonrası tuik verilerine baktm gir siteye işsizlik oranları kısmında Bi kaç kalem var görücen oralarda malesef kabak gibi koymuşlar -
@tarsuslu yanlız orda artı vardı.
-
@Keynesin-Faizi yoktu hocam acik secik Y=G/py-px/py.x ti zaten -px/py butce dogrusu egimiydi.Iki kez gozden gecirdim sinavda
-
@Keynesin-Faizi
Bence soruda ilizyln gibi birşey vardı ben bakıp bakıp o artı yı görmedim sonra su içtim soruyu tekrar okudum artı yı gördüm hakikaten e şıkkındaydı bende o artıyı ilk bakışta göremedim -
Tr ekonomisi gecen yıla göre oldukça zordu ağrı ve ev kadınları doğru benim ikiside yanlış
-
@tarsuslu hacım o g/py değil g/px idi o yüzden o şık yanlış m=px.x +py.y doğru
-
@edielik hacilarim sali gun aciklansin bakariz ozaman
-
@edielik hocam bu sınavda da derece yaparsanız ilk ben tebrik edeyim sizi
-
@Etiketsiz o ilizyon hatasi m=px.x+py.y de m yerine baska birsey olmasin sakin
-
Soruyu iki kere cozdum xpx+ypy kabak gibi parliyodu dogru cevap olarak
-
@Keynesin-Faizi hocam inşallah çok ufak hatalar yapmış gibi duruyorum ama salı günü anlıcaz herşeyi
-
@Etiketsiz kayit altina alir
-
@edielik inşallah eğer türkçe beklediğim gibi gelirse ben de size yakın bir konumda olacam.