9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@whshw Sağolun yardımınız için güzel soruymuş sınava girmedim en azından soruları analiz etme fırsatı buldum forumda
-
@barocan cumhurbaşkanı yıllık programını yaptım. Alaka bulamadım cb ekonomik programı olsa tamam da şık öyle de değil di
-
@edielik Şıklar baya yakın duruyor. Hayırlısı bakalım
-
Arkadaşlar Ağrı şeklinde yazılan Türkiye ekonomisi sorusunun cevabının Ağrı olduğundan emin miyiz? Ben de bu şıkkı yazdım ama internette Tunceli gibi buldum. Soruyu tam hatırlayan yazabilir mi?
-
@cenk 2018 yılı kişi başı gsyh en düşük olan il?
-
Ne zamandır sınavlara girerim. Bu sınavda rutin durumun tersi var. Her sınav sonrası 10 - 15 kişi sınavın çok kolay olduğunu, basit olduğunu, yüksek kapatacağını söylerdi. Bu sınav ile ilgili kolay olduğunu söyleyen yok. Aksine zor olduğu söyleniyor. Hepimizin hakkında hayırlı. İşallah 70 barajını 400 kişi aşar.
-
@ahmetcky agrı
-
@sessessc medeni ve siyasi haklar sözleşmesine geçmeyen hakkı soruyordu ki cevabı sosyal güvenlik hakkı. Bi de cevabı burjuva işçi olan bi soru vardı. Hatırlayamadıklarınız bunlar galiba
-
Haydi bakalım var mı benim gibi 68-69-70-71-72 bandında gezinen , 4 aralığa kadar beyni yemesek
-
@ss35 aynen hocam eyvallah bide az önce yanlış yazdm merak ettigm soru tek hakim in yetkisi gibi soru vardı
-
Geçmiş olsun arkadaşlar. Bir kaymakamlık sınavı da geride kaldı. Eminim çok arkadaşımız adı gibi bildiği 3 4 soruyu yanlış yapmıştır ve yanlış yapması da normaldir.. sınavı geçen yıl ile kiyas edecek olursak türkçe daha zordu. Tarih aynı seviyede.. insan hakları çalışanın yapabileceği bir şekilde hazırlanmıştı. Tr ekonomi ise dersi anlatan hocalar bile 10da 10 yapamazdı. Anayasa geçen yilki gibiydi idare hukuku mahalli idareler geçen merkezi teşkilat geçen yıla göre bir tik zordu. Iktisat biraz daha kolaydı.
Sınava emek vermiş arkadaşlarım ile konuştuğumda daha gönül rahatlığıyla 80 ve üstü net yapan duymadim. Çalışan arkadaşlarin 77 81 doğru arasında doğruları var. Bu da 75 civarı bir net ediyor.. diğer arkadaşların ise 70 bandında olduğu kanaatindeyim.. genel kanim şu ki 74 net ve üzeri olan rahat olarak sınavı kazanır. Daha sorular açıklanmadığı için herkes türkçeyi 14 sayıyor. Sorular açıklandığında 71 73 net değerli netler olacaktır. Sağlıcakla
-
Sinav gecen seneye kiyasla zordu arkadaslar.Cok fazla soruda kelime oyunu vardi.Ayrica oncullu sorularda eleyerek sonuca ulasmak oldukca zordu.Benim tahminim mulakata 300 civarinda(belki daha az) kalan olacagi yonunde.
-
Paylaşımlarla bakılırsa benim
İktisat 1 Y 1 Boş
Anayasa +idare 46.50
İnsan hakları full
Tr ekonomisi 3 Y
Tarih 1Y
Türkçe hakkında birşey bilmiyorum.Hayırlı olsun sınav beklediğim seviyede geldi gecen seneye göre kolay zorluğu herkes için farklıdır. -
@suigeneris123 bende Ricardo kritiği yaptım Mahfi Eğilmez makaleyi gördüm Lucas kritiği hakkında ama tam aynısımıydı soruda şüpheliyim ?
-
@Keynesin-Faizi hocam çok iyi hakkınızda hayırlısı olsun
-
@YunusEmre_58 malesef lucas kritiği bende ricardo yaptım
-
İnsan haklarında tek yargıcın görevi degil sorusu bilen yok mu?
-
@sessessc yada görevi mi diodu tam hatrlayamadım
-
Geçen sene sınavı kazanan biri olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim bu sene daha eleyici sorular var net ama tabi çalışana bilene herşey kolay
-
@kykm
Evwt zaten s tasarruf ve m ithalatı çıkardığında iki şık kalıyor
Biri ı g x
Biri ı g c
Cevap ı g x