9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@cenk gecen sene yanlimiyorsam, hakimlik sınavından sonra 3 soru çok tartışıldı. Sorular açıklandığı zmaan osym iptal etmedi bu soruları. Ama 1 yıl sonra 2 soru yargı kararı ile iptal olmuştu.
-
@cenk hocam farksızlık eğrisi negatif demiyordu marjinal ikame oranı negatif diyordu o da doğru bir ifade . Mia eğrinin eğimidir yani mia negatiftir .
-
Ya cevap anahtarını yeni mi çıkarıyorlar zaten ellerinde şimdi açıklasınlar olsun bitsin spekülasyondan millet forumdan face den çıkamıyor hesap kitap yapmaktan ders çalışamıyoruz
-
@justicee Hocam merak ediyorum size bu muhakeme gücünü hangi hukuk fakültesi kazandırdı? adli yargı ile kaymakamlık sınavını kıyaslayıp kendinizce kaymakamlığı ve kaymakamlığa hazırlananları küçük düşürmeye çalışmanız ne kadar doğru? Bir yıldır hazırlandığınız “meslek sınavınız“ ile kaymakamlık çok farklı kulvarlar. Adli yargıya ben de ilk defa gireceğim fakat sizin bahsettiğiniz gibi bir yıl değil üç aylık hazırlanma ile gireceğim ki bir çok kişinin yaptığı ideal süre de bu. Fakat küçük düşürmeye çalıştığınız kaymakamlık sınavında yanlış yapma lüksü çok daha az olduğu için bu sınava yıllardır emek verenler var. Bence yazdıklarınız onlara büyük bir hakaret oldu
-
Kop sorusunda kanun adı varmiydi
-
Sorular açıklanmış
-
@gss15 emin misin bulamadım
-
gereksiz ileti kaldırılmıştır
-
@underwood Adli yargı ve kaymakamlık sınavını kıyaslama mı ? Bu nedir yahu? Nereden çıkardın onu? Kaymakamlık sınavına deneme amaçlı girdim. Esas hazırlandığım sınav başka. Bu sınavda yanlış olan bir soruyu sırf kendim için doğru çıkarma gibi bir derdim yok. Bu cümlelerin neresinden çıkardın adli yargı ve kaymakamlık sınavı kıyaslamasını? Aleni iftira atıyorsun. Dikkat etmeni tavsiye ederim. 1 yıl çalıştığım sınav var demek kaymakamlığa çalışan 10 gün mü çalıştı demek ? Öznel kendime özgü bir yazı yazdım. Sen yazımı alakasızca çarpıtıp kendi cümlelerini benim cümlelerimmiş gibi gösterip iftira atarak neyi amaçlıyorsun ?
-
@gss15 hahaha ya koptuk şu an milli de sesli yaptım bu espriyi müjgan da hepimiz gülüyoruz koptu millet anlatamam sana kralsın güldürdün hepimizi
-
@gss15 dalga mı geçiyorsunuz
-
@underwood Ayrıca şahsıma özgü hakaret ve aşağılayıcı davranış ve bilinci söz çarpıtarak iftira atmaya devam edersen hakkında yasal işlem talebinde bulunacağı bilmeni isterim.
-
@gss15 bu ne saçmalık
-
ÖSYM sayfası açık bekliyorum ders çalışamıyorum yeminle açıklasınlar da kurtulalım en azından herkes kendi açısından kapatsın konuyu bilmiyorlarmı spekülasyon var vs sınav sıhhati açısından hemen açıklanması lazım
-
@sessessc her bir kayıtsızlık eğrisi diyordu şıkta belirtilmişti yani
-
@ates inşallah hocam bende öle yaptm zaten
-
@sessessc hocam her bir diye belirttiği için cevap o şık değil değildi onu demek istiyorum diğer şıkları hatırlamıyorum
-
Arkadaşlar bazıları gerçekten okuduğunu anlamıyor. Her sınav kendisine özgü ayrı bir zorluk içerir. Kaymakamlık sınavıda zordur. Adli yargı sınavıda zordur. Birisi 3 ay hazırlanıyormuş. Biz 1 yıl hazırlanıyormuşuz. Aşağılayıcı konuşan kendisi değil mi ? Ben kaymakamlık sınavı kolay mı dedim? 1 ay hazırlanın yeter zaten basit bir şey mi dedim??? Bakın geçmiş yazılarıma sınav oldukça zor seçici sorular oldukça fazlaydı dedim. Hatta mizahen 70'i geçen 100 kişi çıkar mı acaba diye zorluğunu belirtme amacıyla şaka yaptım. Okuyan bir Allah'ın kulu yok mu içinizde bunları ? Nasıl bir ortamın içine düşmüşüm. Yazmayın dedikçe üstüme gelerek beni burada aşağılama kampanyası yürüten herkesin hakkında yasal işlem talebinde bulunacağım. İnternet ortamındasınız diye cümleleri çarpıtırıp iftira atma hakkını kim veriyor sizlere? Yazılarımın hepsi kayıtlı. Sınavın zor olduğunuda en az 3-4 kez geçmiş yazılarımda vurgulamışımdır. Hepsi kayıtlıdır. Buna rağmen "olmayan birşeyi varmış gibi" gösterip hakkımda aşağılayıcı ve iftira içerikli yazı yazanlarla hukuk önünde hesaplaşalım.
-
@justicee reis bizde okuduk hukuk be. dijital delillerle mi insanları tehdit ediyorsun. dava açacağım falan ne oluyor yani. kaldıki adam ne demişki sana yukarda insan gibi cevap vermiş.
-
@parpp Tehdit mi ? Digital delille tehdit mi ? Bunu mu anladın? Sen adını tehdit koy. Hukuk ne koyar bakalım.