9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@27ömer27 kardeş emek vermişsin Allah razı olsun. Türkçeden 2 yanlış bekliyorum 68 nete sıkıştım. Şu e-belediye sorusu kesinlikle içişleri ve çevre şehircilik müştereken olucaktı. Belediye kanunu üçüncü bölüm geçici son hükümlerde yazıyor.
-
@mülki hocam cevap transfer mi herkes ücret ve maaşlar diyor birde şu sorular nasıldı 3 kat mi 4 kat mi baumol birden küçük mu yoksa sıfır mi @
-
@cevatcobanli444 ösym açıklamadan yaptığımız tüm tartışmalar boşuna, ben soru iptal edeceklerinide düşünmüyorum, idarede çok bilinmeyen soru var şıklarını tam hatırlamıyoruz bile , ösym açıklayınca bile bence en az 3-4 soru oynar sonuclarimiz arasinda
-
@27ömer27 hocam e-belediye çevre ve şehircilik ile içişleri bak. müştereken belirler belediye kanununda yazıyor,büyükşehir belediyesinde ilk kademe kalktı belde de yok il idare kurulu her ilde var ikinci kuşak haklar işçi sınıfının mücadelesinden doğar aöf insan hakları kitabında geçiyor köylü yok.
-
@27ömer27 ömer tek yargıçın görevlerini sordukları soruda ben de 1,2,3 ü işaretledim ama o sorunun cevabının öyle olduğundan emin değilim bakalım nasıl sonuçlanacak yine de eline sağlık güzel düzenlemişsin
-
65 netli birisinin caydırıcı soruları doğru yaparak 70 puana ulaşma ihtimali var mı ? Önceki yıllarda bu tartışılıyordu sürekli sapmadan vs.
-
@davidricardo kardeşim 65 net 65 puan standart sapma yok maalesef
-
@kema-boratav, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Dostlar, 75 doğrusu 5 boşu olan ilk 400 arasına girer!
Saygılar...Amirim kop sorusu hatalı diyorlar varmı bilgi
Yiğit Yılmaz üstadın da ifade ettiği gibi Konya Ovası Proje sorusu hatalı ve iptal edilmeli. Saygılar
-
Kop sorusu hatalı bir soru ancak bu işi bilen kişi sorunun iptal edilip edilmeme ihtimaline karşı Nevşehiri işaretleyip beklerdi. ÖSYM nin 70 netin altında 69 sınırında olanların gözünün yaşına bakmadığı bir noktada inşallah kimse mağdur olmaz. Saygılar.
-
Bugun sorular bir aciklansa uyku tutmadi gece boyu suana kadar kesinlesen 7 yanlsim var 6 7 de tartismalilar var.
-
@mehmetçik Aynen kardeş çok ihtilaflı yani tartışılan soru söz konusu.Ekonomi,Türkiye Ekonomisi soruları çok tartışılıyor.
-
@davidricardo doğrudur dosrum gördüm cevap senin dediğin, zaten notta da belirtmiştim bazı arkadaşlar çevre ve şehircilik diyor diye sizin dediğiniz doğrudur notlarda düzeltiriz
-
@mehmetçik şu an hiçbişey kesinlesmedi
-
her sınavda aynı muhabbet yapılır herkes kendi doğrusunu kabul ettirmeye çalışır. Sorunu kendisinde değil soruda ararlar. İhtilaflı soru falan yok. Sınav soruları açıklansın zaten o ihtilaf yaratanlara kapak olarak cevaplar dönecek. Burada muhabbet olsun yazıyorum. Benim kendi sınavım 1 ay sonra. Bu sınava deneme amaçlı girdim. Cevap kabul ettirme gibi bir derdim ya da bu sınav için aman aman da bir hırsım yok zaten:) Olursa olur olmazsa olmaz. 1 yıldır hazırlandığım sınav kendi meslek sınavım. Kaldı ki Anayasa ve idareden toplamda 3 yanlış yapmama rağmen ekonomi sebebiyle kesin geçtim diyemeyen bir insanım. İktisatta 6 yanlışı bile açıkça yazdım. Bir tane insan hakları sorusu için dünyaları mı yıkacağım Azıcık çalışan bir beyin ve düşünme kapasitesi olan bunu anlayabilirdi. Forumu belli bir seviyede gördüğüm için üye olmuştum ki çok da öyle olmadığını anladım. Neyse anlamayana OSYM cevap anahtarını yayınladığında anlatır. Kapak olarak bir tarafınızda kalır o kabak gibi cevap. Hatırlarsınız bu cümleleri. Sınava gerçekten emek veren VE KARAKTERİ DÜZGÜN olanların kazanması dileğimle. Kendinize iyi bakın. Sağlıcakla kalın.
-
@justicee oğlum kapak kelimesini bu kadar kullanmaya ne gerek vardı
-
@suigeneris123 hocam cevaplardan emin misiniz? Çarpan sorusunda kaç katına çıkar değil kaç kat artar diye sorulmuş diyenler oldu. Eğer öyleyse cevap maalef 3 oluyor, yok hayır sizin dediğiniz gibiyse 11 doğrum olacak
-
@justicee ne kadar bos bir yazi bu ya burada ınsanlar sorulari tabi ki tartisacaklar forum bunun icin var adam o cevabi isaretlemis cunku doğru bildiği icin yapmis ve fogal olarak bunu ispat etmeye çalışıyor kaynak gosterecekler tabikide osym cevaplari açıklayarak bunlara son verecek dahada yazmak icin yazma bu forum sana fazla gelmiş belli
-
Bugun aciklanmaz mi cevaplar
-
@enea Aynen bundan bahsettim işte. Senin gibiler. Yani daha okuduğunu anlamayanlar grubu. Yazınla teyit ettiğin için teşekkürler.
-
@ayraan aynen öyle hocam
Elimdeki kitapta Nevşehir yazmiyordu iki saniyede işaretleyip geçtim düşünmedim bile
Ha soru sorucuların başka bir hesabı vardır bilemem ornegil Guncel durum veya ilk kuruluştaki gibisinden .
İptal edilsin veya edilmesin bana fark etmiyor ,sadece bir kaynakta nevsehiri gorup kafası karışıp ona dayanak boş birakanlara uzulurum
Fazlaca şey bilip yararlanamamak kötü bir şey
Ayriyeten İptal edilebilir bir soruAçıklansin gorelim