9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Ülkede 20 milyon öğrenci var soru da işgücü demiyor iş aramayanlar diyor buna tüm nüfus dahil olmuyor mu yoksa 18-65 yaş arasından mi bahsediyor
-
@kema-boratav iş gücüne katılmayan diyordu hocam soruda.
-
@hadibakalim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav iş gücüne katılmayan diyordu hocam soruda.
Bu durumda hangi yaş aralığı hocam
-
Sorudaki olay şu çalışma cağındakiler çalışanlar ve çalışmayanlar diye ikiye ayrılır çalışmayanlar işsizler ve iş alamayanlar diye ayrılır çalışanlar ve işsizler işgücü iş aramaynlar bunun dışında kalır. Cevabi iş alamayanlar diye işaretledik bundan dolayı
-
@IS-LM samet hocadanmi ders aldin hocam
-
@adanali01 hayır erman erbaykal
-
Yoğun ilgi gördü demek öznel cümle olmaz mı arkadaşlar sizce ? Bir de üZücüydü cümlesi çıkarım gibi gelmedi bana çünkü duygusunu ifade ediyor gibi geldi bir çıkarım gibi durmuyor çok
-
@gencbiraday üzücü den önce ilgi çekmedi diyordu galiba o çıkarım bence
-
Bence çıkarım ve öznel sorusu iptal edilmeli
-
@ank3435 bencede yoğun ilgi çekmekte öznel gibi duruyor nasıl iptal isticez
-
Ben de yoğun ilgiyi öznel olarak kabul ettim
-
@hasi-moto hocam 14 nolu protokolü sorduğunu düşünüyorum burda ek yargıca yeni görevler verildi cevaba gelince kabul edilemezlik kesin var ama öbürlerinden en azından birinin daha ilave doğru olacağını düşünüyorum ikiside olabilir. Şıkları net hatırlamadığım için kesin kanuşamıyorum ama soruyu yazanın aradığı şey 14 nolu protokoldeki değişiklikleri bilip bilmediğimiz.
-
@resen7 dimi hocam bende öyle düşündüm
-
@ugur1144 soru da tek yargıcın yetkisini sormuyor muydu? tek yargıc duzenini diye bir ibare vardi da ben mi gozden kacirdim acaba...
-
Çetin gün diye birine ait hocam google da
2002 2009 gelir eşitsizliği yazınca çıkıyor.Linki mod düzenledi sanırım ya da otomatik olarak noktaları boşluk yapmış.
-
Cevabı il idare kurulu olan soru hangisi bşb ye dahil değildir mi diyordu arkadaslar ?
-
@davidricardo evet
-
@davidricardo dahildir diyordu
-
@adanali01 diger sıklar neydi hatırlıyor musunuz ?
-
@hasi-moto tek yargıç hocam öle olması lazm