9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@enea sizin kaç netiniz var hocam
-
@whshw
Ucundan bucağından hani çimento felan diyor ya oradan inşaata bağlanamaz mıyız hocam olmaz mı bizim iş -
@BireyiçinDevlet bende kalsın sorular açıklanınca yazarım
-
@superman bir milletvekili çekimser oy kullandı diye toplantıya katılmadı sayılamaz hocam.
-
@engineerisletme turkcesiz kesin olmayan herkesin dogru kabul ettigi cevaplara göre 68.75 netim var ancak osym acikladiktan sonra degisebilir tabi
-
@Etiketsiz hocam zorlasak baglariz tabi. Ama her soru icin bu yapilir cogu insan burda sorulari tekrar yaziyor zaten ama en yanlis cevap bence bizim ki hocam. Kafadan eleyelim biz o soruyu bence
-
Bu milletvekili sorusu 151 yapan bir tek benmiyim en az diye özellikle belirtmesinde hiç bir oyun yok mu yani cevap 190 mı
-
@whshw
Kıyamıyorum ki yani hiç olamayacak cevabımı verdiğime yanarken hi. Olmayacak cevabın doğru çıkması ümidi de olmasın mı
Bende başka inşaat yapan var mı herkez ters köşe olucak -
@hasi-moto Onu hatırlamıyorum
-
@captain yok elbette toplantıya katıldı ama oyunu bu yönde kullandı. Ve ortayaböyle bir tablo çıktı. Benim düşüncem doğrudur demiyorum asla ama ben de oturmadı bir türlü
-
@gencbiraday ben de en azdan dolayı 151 yaptım hocam. Hem de bir saniyede işaretledim ama yoğun görüş 190 olduğu yönünde.
-
@superman işte hocam 378 kişi toplantıya katıldığı için 190'ın altında karar almak imkansız hale gelir.
-
@böğürtlen, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav kardeşim çıkarım kesinlikle vardı o sorunun cevabı öznel düşünce türkçede emin olarak işaretlediğim 5-6 sorundan biri de buydu.
Bende öyle yaptım yani öznel yanlıştı deme kafa yandı ahahha
-
@superman evet öyle diyorlar bende hiç düşünmedim ama enaz demeseydi 190 yapardım
-
@enea hocam ben o kadar soruyu görmedim, daha önce girdiniz mi sinava
-
Benim aklıma meşhur 367 krizi geldi toplantıda bulunması çok önemli
-
@kema-boratav hocam rahat ol o sorunun cevabı öznel düşüncelere yer vermiştir gibi bisey yazıyordu. Tanım vardı, niteleme vardı, çıkarım vardı örnekleme vardı. Öznel ifade yoktu kesinlikle eminim
-
@böğürtlen inşallah kardeş inşallah
-
@böğürtlen, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav hocam rahat ol o sorunun cevabı öznel düşüncelere yer vermiştir gibi bisey yazıyordu. Tanım vardı, niteleme vardı, çıkarım vardı örnekleme vardı. Öznel ifade yoktu kesinlikle eminim
Face de anket yaptık 65-35 nesnel şıkkı demisler
-
@böğürtlen bir olaydan çıkarım da bulunabiliyorsak zaten öznel bir ifade yokmudur? Ya da yanlış mı düşünüyorum