9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mulkiye_mektebi 20 TL Hocam ÖSYM sitesinde var. Iban var ÖSYM sitesinde.
-
@399mia Tamam hocam teşekkürler
-
@399mia Çarşamba son oluyor bu durumda soruları bugünden açıklasalar en azından itiraz edeceğimiz sorular belli olur ah ösym...
-
@sui-generus walla niyeyse ben ptesi açıkladıklarını hiç hatırlamıyorum hakimlik kpss kaymakamlık hep salıydo sanki ben mi yanlışım ?
-
KOP için iptal başvurusu yapıldı bilginize.
-
@justicee bekliyorum gönder gelsin
-
tabi ne kadar çok başvuru olursa o kadar etkili.
-
@Chapus yerel yonetimler ozerklik sarti sorusunda devletimiz dagitimida yerel yonetimlere sorma sartuna cekince koymustu bu soru iptal sebebi değil mi
-
İptal sayıları artıyor akşama sınav iptal olur bu gidişle
-
@enea benim bildiğim kadarıyla ösym resen soru iptal etmiyor. yani başvuru olmazsa dediğiniz soru geçerli olacak.
-
AİHM sorusunda yalnız 2 diye bir seçenek var mıydı?
-
Param olsa yanlış yaptığım tüm sorulara itiraz ederdim
-
@justicee Tabii ki buyrun. Hak arama özgürlüğü hukuk devletinin yegane koşuludur fakat yazdıklarımda kendinize hakaret atfedecek cümleler bulduysanız öncelikle kendi yazdıklarınızı okuyup tekrar düşünün
-
ne kadar bariz bir yanlış olsa da bence ösym iptal etmeyecek, yargı kararıyla 1 sene sonra iptal edilecek. İnşallah yanılırım
-
Üzülerek belirtmek isterim ki kopyala yapıştır sorularla ancak bu kadar olur. KOP sorusu iptal edilmezse ''malum şahsın'' kitabındaki cevap geçerli olacak. Ne diyeyim...
-
@kuruhasan aynen doğrusun ama pazar 2 gün ekleyip salı açıklandı bu 10 kasım anma töreni vardı ya sınav olmadığı için (ruhu şad olsun) Cumartesi'den 2 gün pazartesi açıklanma ihtimalide olmalı diye düşünüyorum açıkçası
-
@ank3435, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
ne kadar bariz bir yanlış olsa da bence ösym iptal etmeyecek, yargı kararıyla 1 sene sonra iptal edilecek. İnşallah yanılırım
E o nasıl mantık hocam yav olmaz inşallah
-
@kema-boratav hakimlikte 2 sorunun akıbeti bu olmuştu o yüzden umutsuzum hocam
-
@ank3435, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav hakimlikte 2 sorunun akıbeti bu olmuştu o yüzden umutsuzum hocam
Yazıklar olsun ne diyelim, hakimlik de baraj yok ama degilmi burda durum farklı
-
KOP ve Yerel Yönetimler Özerklik Şartı sorusu bariz hatalıdır. Boş bırakanlar bile itiraz edip soruyu iptal ettirmeli ki 70 barajını geçebilsinler. ÖSYM sınavı katletti bunu kabul ediyorum.