9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@çölkaplanı edecem de her itiraz kabul edilmiyor işte dostum. Burda fikir beyan ediyoruz belki itiraz edenler veya edecekler vardır diye.
-
@suigeneris123, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@çölkaplanı iptal %5 olursa sınav iptal olur
Böyle bir şey var mı mevzuatta ?
-
Tek yargıç sorusu %100 hatalı. İtiraz edilmez ise yazık olacak.
-
Monopole itiraz eden var mı peki, duydugunuz bildiğiniz
-
@cevatcobanli444 kabul edimesi önemli değil önemli olan idari yargıya taşımak için ön başvuru şartını tamamlamak
-
@kafdağınınarkası haklısınız hocam ben türkiye ekonomisindeki soruya itiraz etcem , tek yargıç konusunda itiraz edenler oldu diye duydum
-
@cevatcobanli444 Böyle bir şey var mı yok mu bilmem ama varsa bile 5 soru değil de atıyorum 2 ya da 3 soru iptal edilir 5 edilmez.. ÖSYM kendini riske ve zahmete sokmaz kendiliğinden üstadlar.Yargı kararı olmadıkça iptal işini bence herkes unutsun.
-
@cevatcobanli444 tek yargıç sorusu çalışan konuya hakim insanla dalga geçen bir soru
-
73,75 de bende var arkadaşlar
-
Geçen senede aynı tartışmalar döndü forum da ama ÖSYM hiç birini iptal etmedi. Bu sene inşallah bi şeyler farklı olur.
-
Türkçe sorularını kesinlikle itiraz etmezler diye düşünüyorum.(Öznel - Çıkarım sorusu çok tartışıldı lakin kaliteli paragraf kitaplarında sıkça karşılaştığımız bir düşürme stratejisiydi. Nitekim maalesef düşen çok oldu.)
-
@Chapus *itiraz yerine iptal olacak
-
@NikolayRomanov tam bir rezalet olur hatalı sorular yüzünden sınav iptal olursa
-
@modesteptt geçen sene böyle tartışma falan olmadı Hocam.
-
Üretici fazlası sorusuna Ankara’daki dostlar yarın itiraz etsinler lütfen yarın son gün arkadaşlar
-
@399mia imalat sorusu vardı.
-
arkadaşlar şimdi iktisattaki soru ile nevşehir sorusu için iptal başvurusu oldu de mi? iptal olacaksa da netleri ona göre revize edelim
-
@modesteptt imalat sorusu tartışıldı itiraz edilecek seviyeye gelmedi. Geçen sene 1-2 taneydi bu sene 5-6 tane.
-
@399mia bu kadar hata net değildi ama haklisin
-
İadeli taahhütlü gönderin postayla gönderi tarihi itiraz tarihi kabul edilir illa Ankara olması sart değil yani