9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar forumda çok takilmiyorum netim 84.75 (kop sorusu haric) eklersiniz
-
@modesteptt kısmet değilmiş hocam ... teşekkür ederim açıkladığınız İçin
-
@böğürtlen evet o soruyda hatalı diyorlar vay arkadaş yani bu nedir ya
-
@2-AbdülhamidHan kop sorusunu dogru yaptim ancak yanlış oldugu aşikar ve bu durumda iptal edilmeli ama mesele sanki biraz abartılıyor herkes yapamadığı her soruya iptal edilmeli demiş
-
Arkadaşlar birbirinize girmenize gerek yok.. Sakin olun relax ! İtirazlar edilir ve kurum tarafından değerlendirilir bize de beklemek ve sonuca göre de hareket etmek düşer.
-
@aslan_-_90 tek yargıç sorusuna itiraz edildi kardeşim.
-
@idare-amiri youtubede cihan berkay diye bir hoca vardi. Ben ordan aldigim notlarda 2018 en dusuk gelir agri demisti. Ordan not almistim sinavda direk yaptim. Nereden bakmis bilmiyorum ama bu veri biryerlerde var.
-
@kafdağınınarkası monopol sorusu da aynı şekilde
-
Osym sorulari iptal etmezse iş yargiya tasininca nolcak ? Mulakat sirasinda mahkemeden karar cikmazsa o işi nasil hallediyorlar
-
@enea yuksek bilgili hoca 1 tane iktisat sorusuna yanlis deyip açıklamasını da yapti
-
@hll ben bakanligin sitesindeki verilerden calismistim orada da ayni bilgi mevcut
-
tek yargıç sorusunda kabul edilebilirliğe dair karar vermek diyor, AİHM iç tüzük 'Bölüm IV: Kabul Edilebilirlikle İlgili Yargılamalar Madde 52A1
- Tek yargıç önündeki usul' maddesi Kabul Edilebilirlikle İlgili Yargılamanın Tek yargıç yetkisine girdiğini belirtmiş. Komitedeki gibi Oybirliği ile kabul edilebilirlik kararı değil !!!
soruda kabul edilebilirliğe dair karar ---- AİHM iç tüzük 'Bölüm IV: Kabul Edilebilirlikle İlgili Yargılamalar... yani kabul edilemez, işlemden kaldırılmasına veya ek inceleme için bunu bir komite ya da Daire’ye gönderir.
- Tek yargıç önündeki usul' maddesi Kabul Edilebilirlikle İlgili Yargılamanın Tek yargıç yetkisine girdiğini belirtmiş. Komitedeki gibi Oybirliği ile kabul edilebilirlik kararı değil !!!
-
İadeli taahhütlü olarak bulunduğunuz ilden veya Ankara’daki yerleşik dostlar doğrudan ÖSYM merkezine hatalı olduğuna inandıkları, kanaat getirdikleri tüm sorular icin yarın mutlaka dilekçe versin dostlar mutlaka
KOP ve Monopol sorusu bariz hatalı. Tek Yargıç ve Ev Kadınları sorusu da şüpheli.
Türkçe sorularında bariz bir hata yok muhtemelen. Yine de olduğuna kanaat getiren varsa dilekçesini sunsun veya iadeli taahhütlü ilinden göndersin lütfen -
ÖSYM bu sene gerçekten çok kelime oyunu yaptı. Kusura bakmayın ama soru doğru gibi hata yok.
-
Listeye mobilim ekleme yapamadım. Üye olup giriş sorunu yaşayan arkadaşın 73.5 neti var eklerseniz onu da.
-
Benim de 73.75 ama giremicez gibi bu netle
-
Tecrübeli arkadaşlar tahmininiz kacla kapatır 73 üzeri olur mu
-
@399mia oğlum ne alaka şimdi dediklerinle bu demek istediğim umutlanmayalım şu kadar net gelecek dıye. en kötü durma kendımızı hazırlayalım. ederseniz edin itirazınızı yıne ne yapabilirim ki ben.
-
@aslan_-_90 tam yanlış diyemeyiz ona sorunun soruluşu eksik iki doğru cevap var diyemeyiz osym o soruyu iptal etmez
-
@parpp2 oğlum seni şu üslüp ile kaymakam yapacaklar dimi