9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
77 net. Katkımız olsun
-
@alexdesouza dostum o soruyla birlikte 5 yanlışım var Türkçeden; iptal olur mu bilmiyorum fakat Türkçe çok belirleyici oldu.
-
Arkadaşlar şmdi sonucuyla aynı puanda olanların hepsi mülakata gircek mi yksa orda standart sapma mı uygularlar bilgisi olan var mı
-
@lawyer77 burjuva aristokrasi ile çatışarak medeni ve siyasal haklara sahip oluyo. İşçi de burjuva ile çatışarak sosyal haklara sahip oluyo olarak geçiyo kaynaklarda hocam
-
@Vincent-Gournay anayasanın idarenin bu kadar kolay olup da türkçenin böyle olması çok şaşırttı
-
-
@emrediyebiri, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar KOP sorusu için iptal başvurusu yapıldı mı? iptal için başvuran arkadaş bana mesaj atabilir mi? 69,5'deyim çok kritik benim için.
kimseye güvenmeyin kendiniz itirazda bulunun
-
@alexdesouza Ah doğru şu sınav heyecanı bildiğini yanlış ana bazen de bilmediğini doğru yaptırır
Hayırlısı olsun , teşekkür ederim
-
@Godot hocam işte çok kendimi veremedim ama anladığım kadarıyla standart sapma kesim yk dio o zaman aynı puan son sırada ki adayların 70i geçmek şartıyla mülakata kalcagını anladm ama yanlş da anlamış olablrm
-
@lawyer77 herkes hep bildiği yerlerde 3-4 soru kaçırdı hocam üzülmeye değmez hayırlısı
-
@Havza55 80.50 de benden
-
@Havza55 74.75
-
Yığılma 73-76 arasında olmuş.
-
@Tardukağan bulunmayın oğlum ne gerek var böyle şeylere ya
-
80,5 net beni de ekler misiniz arkadaşlar
-
@parpp düzgün konuş, bu nasıl bir seviye
-
hocalar KOP sorusunun yer aldığı mevzuat ''06/06/2016 TARİHLİ VE 2016/8870 SAYILI KARARNAMENİN EKİNİN 2. maddesinin 2. fıkrası'' değil mi? yani başka yerde yazmıyor. ben burada bulabildim. normalde hoca not aldırmıştı. mevzuatını bilmiyordum.
-
@Tardukağan sinirlenme reis ya. herkes çok gergin
-
74.25 net
-
Geçen seneki alımda net tahmin listesine baktım. Tahminini yazan 120 kişiden 65'i 70 ve üzeri almış, 55'i de 70 in altında kalmış. Farklı olarak 75'in üzerinde net tahmini yapan sadece 15 kişi var. Yani listenin ilk yarısında olan umudunu kaybetmesin diyebiliriz