9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mulkiye_mektebi bence iptal olmaz. her bir derken zaten orda bir çok farksizlik eğrisi farklı farklı eğrisi manası taşıyor
-
@mulkiye_mektebi ifadeyi aynen yazıyorum: "Her biri aynı toplam faydayı temsil eder."
-
Arkadaşlar 78.75 net yazdım Allah’ın izniyle ama bildiğin şampiyonalar ligine dönmüş önüne gelen 80 net ve üzeri diyor ve bu beni çok ürkütüyor
-
@çölkaplanı bende zaten bencelere kalmasın diye itiraz ettim hocam bakalım takdir ösym'nin
-
iktisada da lütfen itiraz edin. rica ediyorum ya :))))
-
@parpp2 monopol sorusu*
-
@Larendeli bu şıkkın yanlış oldugu bariz hocam ama negatif li şık hakkında Bi bilgim yok
-
@revenge BEN DEKONTU DİLEKÇEYE ekledim ve ptt den gönderdim
-
@ENTRY hangi soru için
-
@sessessc sınav anında ikisi arasında kaldım. Sonuç olarak marjinal ikame oranı matematiksel olarak negatiftir, biz yorum yaparken mutlak değer üzerinden yorum yaparız dedim. İktisatçı olmadığım için yanlış yorumlamış olabilirim. Tam olarak emin değilim ama "Her biri aynı toplam faydayı temsil eder." ifadesi daha baskın geldi açıkçası.
-
arkadaşlar soru iptali olursa hesaplama nasıl yapılıyor?
-
@Larendeli hocam tuik ösym nin muhatap alabileeği tek kurum ondan dolayı 2018 verisi yok iptal edilmesi gerekir sanırım bence birde bilgi edinme yoluyla da başvurulmuş 2018 e ait veri yoktur diye cevap vermiş tuik
-
Baraj ne zaman belli oluyor arkadaşlar
-
@ENTRY 99 soru üzerinden her soru 1.01 ile çarpılıo hocam tbi bu 1 soru iptal edilirse olan ihtimal, yani yine 70 alan geçio ama soruların puanı artıo
-
Arkadaşlar parayı nasıl yatırıyoruz doğrudan hesaba mi yoksa mobilden mi yapiyoruz
-
@ank3435 hocam sınav açıklanınca
-
@sessessc evet hocam da sonuçlardan sonra ne kadar sürer öğrenmemiz
-
Iban var ama atm de ıban üzerinden olmuyor sorun çıkar mi
-
@Yunus1059 internetten yatırabilirsiniz
-
Arkadaşlar kop sorusu ve monopol sorusuna işin ehli hocalar yanlış dedi iptal olma durumu var onun dışında işin ehli güvenilir Bi hoca dan bu kesin yanlıştr tarzı Bi soru varmı Bi bilginiz varmı?